- 7 Mart 2022
- 39
- 23
- 29
- Konu Sahibi guzelhayat3222
arkadaşlar selam. bebek planlarken bir çoğumuz sürekli bir sabırsızlık ve stres içerisindeyiz. yakın süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum belki biraz rahatlatırım sizleri. ocak ayında tam kullandığım uygulamanın yumurtlama günü olarak gösterdiği günlerde ilişki yaşadım. hemşireyim bu arada. aslında konunun tüm detaylarını bilmeme rağmen ve belli olmayacağını bilmeme rağmen heyecandan ve sabırsızlıktan reglme daha 12 gün varken erken gebelik testi yaptım tabkde negatif. sonra her gun hemen hemen yaptım. 7 gün kala kan tahlili verdim 0.01 yine negatif o ay regl oldum zaten. son adet tarihimin ilk günü 15 şubat. ben takvimi değil de kendi vücudumu dinledim bu kez. tam yumurta akı kıvamında ve uzayan bir akıntımın olduğu günü yakaladım. ondan bir gün önce korunmasız ilişki olmuştu. takvimde görünen pik gününden 3 gün önceye denk geldi. sonra da ilişki olmadı. ben reglme 10 gün kala erken gebelik testi yaptım yine negatif. 8 gün kala tekrar yaptım negatif. 7 gün kala tekrar negatif. 6 gün kala tekrar negatif derkenn 5 gün kala sabah benden başka kimsenin asla göremediği çizgiyi çok şükür gördüm. hemen kan verdim 8.75 çıktı. yine aynı günün akşamı idrar testini yaptım daha koyu cizgi çıktı. muhtmln kandaki değer yükseldikçe idrar da da belirginleşti ve sonuç olarak hamileyim :) pazartesi kendi kurumumda keseye bakacağız perşemde de tekrar kan vereceğim. söylemesi çok kolay ama gerçekten sabırsızlık stres insanı yiyor. umarım faydalı olur. aklınıza takılan şeyler olursa sorabilirsiniz takipte olacağım:))