Erken gebelik testi boştur canım yarın sabah ilk idrarınla normal gebelik testi yap onlar daha iyi üzülme her şey vaktine esirdir rabbim gölüne göre versinKızlar erken gebelik testi yaptım bugün ama ilk idrar falan değildi . 4 gün var adetime tamamen negatif çıktı . Böyle olup sonra hamile oldgunu öğrenen varmı? Bi umut olur diye soruyorummarkası Prodoctor
Canım ben iki reglime 2 gün kala yapmıştım negatif ti günümden Bi rgün geçti Bi daha yaptım pozitiftiKızlar erken gebelik testi yaptım bugün ama ilk idrar falan değildi . 4 gün var adetime tamamen negatif çıktı . Böyle olup sonra hamile oldgunu öğrenen varmı? Bi umut olur diye soruyorummarkası Prodoctor
Bende 13kasimda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi batan3gun kaldi olsa cikarmiydi yoksa umidi kesmelimiyimErken gebelik testi boştur canım yarın sabah ilk idrarınla normal gebelik testi yap onlar daha iyi üzülme her şey vaktine esirdir rabbim gölüne göre versin
Amin canım öyle yapmayı düşünüyorumErken gebelik testi boştur canım yarın sabah ilk idrarınla normal gebelik testi yap onlar daha iyi üzülme her şey vaktine esirdir rabbim gölüne göre versin
Yaaa . Ayy inşallah benimde öyledir umarım yanılmıştır test.hamile bile değilsem pek güvenilir değil sanırım almicam bi dahaCanım ben iki reglime 2 gün kala yapmıştım negatif ti günümden Bi rgün geçti Bi daha yaptım pozitifti
Allah tan hiç Ümit kesilirmi adet olmayana kadar Ümit her zaman vardır geçtiği zaman tekrar yaparsın o zaman daha rahatlarsınBende 13kasimda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi batan3gun kaldi olsa cikarmiydi yoksa umidkesmelimiyim
Bende senin gibi olduğum için bilemiyorum canım 3 gunum var benimde 29 kasım bat.ben olsa çıkardı diyorum benimde seninde gene Allah bilirBende 13kasimda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi batan3gun kaldi olsa cikarmiydi yoksa umidi kesmelimiyim
Yaptım sabah canım normal test o da negatif. Malesef göğüs hassasiyetim vardı o da azaldı adet olucam galiba..Erken gebelik testi boştur canım yarın sabah ilk idrarınla normal gebelik testi yap onlar daha iyi üzülme her şey vaktine esirdir rabbim gölüne göre versin
Hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda nasip etsinYaptım sabah canım normal test o da negatif. Malesef göğüs hassasiyetim vardı o da azaldı adet olucam galiba..
Aminn cümlemizeHayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Aynn canim gunlerimiz aynii benimde gogus hassasiyetin diger gunlere oranla azaldi gibiYaptım sabah canım normal test o da negatif. Malesef göğüs hassasiyetim vardı o da azaldı adet olucam galiba..
Ya sizinde mı 29 kasım bat. Evet benimde elleyince acıyor ama öyle 2 3 gün önce olan ağrı yok. Normalde ağrı azalınca ben adet oluyorum . Sizin de mi öyle oluyor? Ilk hamileligimde göğüs agrım gecmemisti benim baya artmaya başlamıştı.Aynn canim gunlerimiz aynii benimde gogus hassasiyetin diger gunlere oranla azaldi gibi
Her hamilelik ayni olmayabikir tipki yerlesme kanamasi yasayip yasanmamasi gibi evt benmde 29 kasimda bat gunum butun belirtileri bu ay yasamistim ama sanirim olmadi gibi regl gunumde tekrr yapmayi dusunuhorum eger olursa ilk gebelgim olcak insallah hayirlisi olsun hakkimizda birbirimizi haberdar edelim:)Ya sizinde mı 29 kasım bat. Evet benimde elleyince acıyor ama öyle 2 3 gün önce olan ağrı yok. Normalde ağrı azalınca ben adet oluyorum . Sizin de mi öyle oluyor? Ilk hamileligimde göğüs agrım gecmemisti benim baya artmaya başlamıştı.
Evet haklısınız da iste bu erken gebelik testi varsa çıkarır gibi hep aklımda yer etmiş.evrt evet buraya yazalım olup olmadigimizi adet :) benim adet öncesi göğüs agrım olur her ay azalınca adet olurum en belirgin belirtim o.yani azaldı yine sanırm yok bebekHer hamilelik ayni olmayabikir tipki yerlesme kanamasi yasayip yasanmamasi gibi evt benmde 29 kasimda bat gunum butun belirtileri bu ay yasamistim ama sanirim olmadi gibi regl gunumde tekrr yapmayi dusunuhorum eger olursa ilk gebelgim olcak insallah hayirlisi olsun hakkimizda birbirimizi haberdar edelim:)
Belkide bu belirtinin tersi olmasi asil belirtidir umitsizlige kapilma:)Evet haklısınız da iste bu erken gebelik testi varsa çıkarır gibi hep aklımda yer etmiş.evrt evet buraya yazalım olup olmadigimizi adet :) benim adet öncesi göğüs agrım olur her ay azalınca adet olurum en belirgin belirtim o.yani azaldı yine sanırm yok bebek
Bencede normal testler bence güvenilir olanlarYaaa . Ayy inşallah benimde öyledir umarım yanılmıştır test.hamile bile değilsem pek güvenilir değil sanırım almicam bi daha
Ayy keşke ya ne güzel söylediniz:)Belkide bu belirtinin tersi olmasi asil belirtidir umitsizlige kapilma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?