Erken Gebelik Testi Tecrubesi Olanlar Bakabilir mi?

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Kızlar erken gebelik testi yaptım bugün ama ilk idrar falan değildi . 4 gün var adetime tamamen negatif çıktı . Böyle olup sonra hamile oldgunu öğrenen varmı? Bi umut olur diye soruyorum markası Prodoctor

Kızlar erken gebelik testi yaptım bugün ama ilk idrar falan değildi . 4 gün var adetime tamamen negatif çıktı . Böyle olup sonra hamile oldgunu öğrenen varmı? Bi umut olur diye soruyorum markası Prodoctor
Erken gebelik testi boştur canım yarın sabah ilk idrarınla normal gebelik testi yap onlar daha iyi üzülme her şey vaktine esirdir rabbim gölüne göre versin

Canım ben iki reglime 2 gün kala yapmıştım negatif ti günümden Bi rgün geçti Bi daha yaptım pozitifti

Erken gebelik testi boştur canım yarın sabah ilk idrarınla normal gebelik testi yap onlar daha iyi üzülme her şey vaktine esirdir rabbim gölüne göre versin
Bende 13kasimda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi batan3gun kaldi olsa cikarmiydi yoksa umidi kesmelimiyim

Bende 13kasimda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi batan3gun kaldi olsa cikarmiydi yoksa umidkesmelimiyim
Allah tan hiç Ümit kesilirmi adet olmayana kadar Ümit her zaman vardır geçtiği zaman tekrar yaparsın o zaman daha rahatlarsın

Bende 13kasimda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi batan3gun kaldi olsa cikarmiydi yoksa umidi kesmelimiyim
Bende senin gibi olduğum için bilemiyorum canım 3 gunum var benimde 29 kasım bat.ben olsa çıkardı diyorum benimde seninde gene Allah bilir

Yaptım sabah canım normal test o da negatif. Malesef göğüs hassasiyetim vardı o da azaldı adet olucam galiba..

Aynn canim gunlerimiz aynii benimde gogus hassasiyetin diger gunlere oranla azaldi gibi
Ya sizinde mı 29 kasım bat. Evet benimde elleyince acıyor ama öyle 2 3 gün önce olan ağrı yok. Normalde ağrı azalınca ben adet oluyorum . Sizin de mi öyle oluyor? Ilk hamileligimde göğüs agrım gecmemisti benim baya artmaya başlamıştı.

Her hamilelik ayni olmayabikir tipki yerlesme kanamasi yasayip yasanmamasi gibi evt benmde 29 kasimda bat gunum butun belirtileri bu ay yasamistim ama sanirim olmadi gibi regl gunumde tekrr yapmayi dusunuhorum eger olursa ilk gebelgim olcak insallah hayirlisi olsun hakkimizda birbirimizi haberdar edelim:)

Evet haklısınız da iste bu erken gebelik testi varsa çıkarır gibi hep aklımda yer etmiş.evrt evet buraya yazalım olup olmadigimizi adet :) benim adet öncesi göğüs agrım olur her ay azalınca adet olurum en belirgin belirtim o.yani azaldı yine sanırm yok bebek

Belkide bu belirtinin tersi olmasi asil belirtidir umitsizlige kapilma:)

arkadaşlar benim 23 ü adet tarihimdi fakat 5 gün geciktim hala adet olmadım. 3 yıldır denediğimiz için test yapmaya da korkuyorum artık. Dün dayanamayıp test yaptım gece yapılan testler çok net olmayabiliyor ama negatif çıktı moralim bozuldu ister istemez. Kan vermeye de korkuyorum. Elimden bir şey kayıp gidicekmiş gibi hissediyorum. İdrar testine mi güvenmeliyim sizce? Adet belirtisi de yok. Sadece akıntım var. Normalde ainirli olurdum, bacağım ağrırdı,tatlı isteğim olurdu, göğüs hassasiyeti. Hiçbiri yok akıntı dışında ama gebeliğe dair de belirti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…