• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nazenin0123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
456
443
53
31
Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun 😃 adetime 4 gün var yumurtlamanın 13. Günü bugün, kasık ağrılarım oldu üşümelerim hat safhada idi ben de belirti diye erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. İlk 5 dakika içinde çizgi göründü ama hafif bir çizgi, göründüğü üzere. siz nasıl değerlendirirsiniz bu şekilde sonuç alanlar bana yardım etsin umutlanmalı mıyım 🙏

Eklentiler

• 9D0F19BE-3AF5-4B68-A419-38E6432BF5FD.webp
    9D0F19BE-3AF5-4B68-A419-38E6432BF5FD.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 722
  • 870D8DB2-C527-4D73-819C-7B3EF6D20DB7.webp
    870D8DB2-C527-4D73-819C-7B3EF6D20DB7.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 670
Bence var canım gözün aydın ama tabi en emin yol kan testi adetin geçince kan ver. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun 😃 adetime 4 gün var yumurtlamanın 13. Günü bugün, kasık ağrılarım oldu üşümelerim hat safhada idi ben de belirti diye erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. İlk 5 dakika içinde çizgi göründü ama hafif bir çizgi, göründüğü üzere. siz nasıl değerlendirirsiniz bu şekilde sonuç alanlar bana yardım etsin umutlanmalı mıyım 🙏
Var canım hayırlı olsun 🙏 regle daha var o yüzden silik çıkmış 🤗

Aynen var.. Yoksa en ufak bi cizgi bile çıkmıyor. Tecrubeyle sabit 🤭 tebrik ederim kan verin 😍

Bu kadar hayali çizgi olmaz değil mi ya😂 5 dk içinde de çıktı yani 😊
Tabi tabi diyorum ya gebelik yoksa çıkmıyor bembeyaz bi görüntü yanii.. Arkadaşım test yapip negatif çıkınca çöpe atmıştı saatler sonra ici rahat etmemis çöpte bakmış pozitif. Sonra kan verdi negatif çıktı. Demem o ki bekleyen testlerde olabiliyor sonrada hayalet bi cizgi ama 10 dk içinde çıkan sonuc doğrudur. Sizinkisi 5 dk da çıkmış 😊

Bu kadar hayali çizgi olmaz değil mi ya😂 5 dk içinde de çıktı yani 😊
Ilk düşük yaptığım gebeligimde çıkan test de bunun gibi incecik çizgi oluşmuştu test verdiğimde 50 çıkmıştı kan sonucum. Sizinkide cok yeni olduğu için böyle çıkar tahminimce 😁😁

Tabi tabi diyorum ya gebelik yoksa çıkmıyor bembeyaz bi görüntü yanii.. Arkadaşım test yapip negatif çıkınca çöpe atmıştı saatler sonra ici rahat etmemis çöpte bakmış pozitif. Sonra kan verdi negatif çıktı. Demem o ki bekleyen testlerde olabiliyor sonrada hayalet bi cizgi ama 10 dk içinde çıkan sonuc doğrudur. Sizinkisi 5 dk da çıkmış 😊
Ay içime su serptiniz çok teşekkür ederim gerçekten 😇 biraz silik olunca beklentiye girmek istemedim, önceki testlerde ben de saatler sonra ikinci çizgiyi gördüm ama tabiki negatifti

Back