- 4 Ekim 2015
- 83
- 11
- 30
- Konu Sahibi aybuke4458
Adetime 5 gün var ve erken gebelik testi yaptım 10 dk sonra çok silik bi çizgi gördüm bide size sormak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soluk bir çizgi var benim de öyle oldu hamilelik varAdetime 5 gün var ve erken gebelik testi yaptım 10 dk sonra çok silik bi çizgi gördüm bide size sormak istedim Eki Görüntüle 3323950
Bende silik cizgi göryorum bence var :)Adetime 5 gün var ve erken gebelik testi yaptım 10 dk sonra çok silik bi çizgi gördüm bide size sormak istedim Eki Görüntüle 3323950
Yanlışımı düzelteyim klomen diye ilaç yazdı43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim ikinci evliligimizde yaptım 5 ay önce evlendim eşim bende ortak çocuğumuz olsun istedik din gittim doktora AMS deyerim 0.21 doktorum kölemen yazdı adetin 3 gününde kullanmamı önerdi yarın başlayacam hadi harırlısı inşallah dua edelim arkadaşlar birbirimize
Ay inşallah ya iki kızım var Allah’ıma şükür ama Allahım kısmet ederse evladın ayrımı olmaz ama insan da olmayanı istiyor tahmin edersiniz ki o yüzden düşünüyoruz Allah nasip ederseSoluk bir çizgi var benim de öyle oldu hamilelik var
Yok ya maalesef ilk gebelikten önce folik asit kullanmıştım ben sadeceYanlışımı düzelteyim klomen diye ilaç yazdı
Hoşgeldin canımben sağlıkçıyım arkadaşlar aranıza yeni geldim
Hoş buldumHoşgeldin canım
Sence var mı canımHoş buldum
Bende de aynı şekilde çıktı kan verdim 4.55 çıktı. Adetin geçmesini bekliyorum kan vericem. Siz ne yaptınız?Sence var mı canım
Kan verdim de çıkmadı hala ya delircemBende de aynı şekilde çıktı kan verdim 4.55 çıktı. Adetin geçmesini bekliyorum kan vericem. Siz ne yaptınız?
Ben adet günümü bekleme kararı aldım zor ama çok kafa karıştırıyor bu düşük değerler pazartesi kan vericem. Özele mi devlete mi verdiniz kanıKan verdim de çıkmadı hala ya delircem
Sağlık ocağında verdim sabahBen adet günümü bekleme kararı aldım zor ama çok kafa karıştırıyor bu düşük değerler pazartesi kan vericem. Özele mi devlete mi verdiniz kanı
Sonuç nedirrSağlık ocağında verdim sabah
Çıkmadı halaaaa