- 9 Ekim 2016
- 77
- 30
- 32
- Konu Sahibi Lafonten111
Merhaba kızlar adetime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Silik bir şey görüyorm. Acaba bana mı öyle geliyor ? Bir bakar mısınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Testinizde kesinlikle 2. silik çizgiyi görüyorum ve inanın artık gözlerim bu konuda lazer kıvamına geldi. Reglinize ne kadar var? Erken testlerde reglinize 5-6 gün kala böyle çıkıyor. Gün aşırı tekrarlarsanız testi, çizginin koyulaştığını göreceksiniz. Ya da direkt kan verin, rahat etsin içiniz. İdrara geçtiyse, kana çoktan geçmiştir demek oluyor zaten. İyi şanslar.Bunda benden başka cizgi gören varmi? Regle 6 gun kala.. suan 2 gun kaldi kaset yaptim oda ayni incecik bi cizgi var. Arkadaşlarımdan veto yedim artik takinti yaptin oluruna birak negatif buda önümüzdeki ay denersin diyorlar ama ben görüyorum. Yaptigim an cikti hala duruyo. Belki deliriyor da olabilirim.. Yeni test almadim adeti bekliyorum olmazsam kan vericem ama icim icimi yiyor
6 gun once bu sekilde cikmisti bugun regl oldum sabahtan beri ağlamaktan içim dışıma çıktıMerhaba. Testinizde kesinlikle 2. silik çizgiyi görüyorum ve inanın artık gözlerim bu konuda lazer kıvamına geldi. Reglinize ne kadar var? Erken testlerde reglinize 5-6 gün kala böyle çıkıyor. Gün aşırı tekrarlarsanız testi, çizginin koyulaştığını göreceksiniz. Ya da direkt kan verin, rahat etsin içiniz. İdrara geçtiyse, kana çoktan geçmiştir demek oluyor zaten. İyi şanslar.
6 gun once bu sekilde cikmisti bugun regl oldum sabahtan beri ağlamaktan içim dışıma çık
Gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza. İçinizi ferah tutmaya çalışın. Testiniz başta pozitif sonra negatif olduysa ve kanama başladıysa, kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz. Mutlaka doktorunuzla görüşün.6 gun once bu sekilde cikmisti bugun regl oldum sabahtan beri ağlamaktan içim dışıma çıktı
Benimde böyle acaba regl oldunuz mu kan verdiniz mi merak ettimBunda benden başka cizgi gören varmi? Regle 6 gun kala.. suan 2 gun kaldi kaset yaptim oda ayni incecik bi cizgi var. Arkadaşlarımdan veto yedim artik takinti yaptin oluruna birak negatif buda önümüzdeki ay denersin diyorlar ama ben görüyorum. Yaptigim an cikti hala duruyo. Belki deliriyor da olabilirim.. Yeni test almadim adeti bekliyorum olmazsam kan vericem ama icim icimi yiyor
Regl oldum malesefBenimde böyle acaba regl oldunuz mu kan verdiniz mi merak ettim