Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var hayırlı olsun ama regl günü başka marka ile tekrarlayın daha net olurArkadaşlar merhaba,
Reglime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Ya da ben mi öyle görmek istiyorum bilemedim:) sizce gebelik var mıdır?
İnşallah bu ay o kadar umutluyum kii.. çizgiyi ben mi uyduruyorum diye bile düşündümSilik çizgi görünüyor muhtemelen gebelik var hayırlı olsun şimdiden
Biraz sakin ve sabırlı olmak gerek adet gününüzü bekleyip kan tahlili verirseniz netleşirİnşallah bu ay o kadar umutluyum kii.. çizgiyi ben mi uyduruyorum diye bile düşündüm
Merhaba bence var hayırlı olsun ben çizgiyi görüyorumArkadaşlar merhaba,
Reglime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Ya da ben mi öyle görmek istiyorum bilemedim:) sizce gebelik var mıdır?
Evet görünüyo ama adet günü bıdaha deneyin derim garanti olur benım bır hafta gecikme ile bu sekılde çıktı en usttekı 7. Gün ortadakı 8 alttakı 10. Gün gecıkme ıleBende bugün test yaptım ,benim günüme daha 1 hafta var sanki silik bir çizgi görüyorum
Hayirli olsun sizinkiEvet görünüyo ama adet günü bıdaha deneyin derim garanti olur benım bır hafta gecikme ile bu sekılde çıktı en usttekı 7. Gün ortadakı 8 alttakı 10. Gün gecıkme ıle
Sizce var mıSilik çizgi görünüyor muhtemelen gebelik var hayırlı olsun şimdiden
Bence var gibi ben de reglden 4 gün önce bu kadar silik şekilde öğrendim. Bugün beta baktırdım ve 1.200 dü.Sizce var mı
Ay inşallah vardır Allah’ım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBence var gibi ben de reglden 4 gün önce bu kadar silik şekilde öğrendim. Bugün beta baktırdım ve 1.200 dü.
Bugün bir daha yaptırdım negatif çıktı bi iki saat önce yaptımBence var gibi ben de reglden 4 gün önce bu kadar silik şekilde öğrendim. Bugün beta baktırdım ve 1.200 dü.