• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi silik çizgi 🥹🥹

Laallaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
173
54
98
30
Hanımlar merhaba adetime 5 gün var baş dönmesi yaşıyorum ve bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik bende erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi bi bakarmısınız ben mi hevesten öyle görüyorum

Eklentiler

• 1000308847.jpg
    1000308847.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 791
Hanımlar merhaba adetime 5 gün var baş dönmesi yaşıyorum ve bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik bende erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi bi bakarmısınız ben mi hevesten öyle görüyorum
Kuzum test bozuk gibi. C çizgisini göremiyorum ben

Canım testin bozuk tekrarlarsan net sonuca ulaşabilirsin

Canim t çizgisi olmalı o yok test bozuk yada yanlıs uyguladin testi teklarla canim yumurtaladigin gunu biliyorsan ustunden 12 gun gecmesi gerekiyor doğru sonuç almak için

Canim t çizgisi olmalı o yok test bozuk yada yanlıs uyguladin testi teklarla canim yumurtaladigin gunu biliyorsan ustunden 12 gun gecmesi gerekiyor doğru sonuç almak için
after 10 adında bir test daha alıp yaptım şimdi negatif ikinci hiç yok maalesef foto ekledim 😔😔

Eklentiler

• 1000308857.jpg
    1000308857.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 739
kızlar gebelik var mı bakar mısınız belirtiler de var ama daha reglime 1 hafta var

Eklentiler

• IMG_5174.jpeg
    IMG_5174.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 485
  • IMG_5116.jpeg
    IMG_5116.jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 377
  • IMG_5101.jpeg
    IMG_5101.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 532
Merhaba ben göremedim birde sanki test bozuk

Banada yardımcı olur musunuz nolur sizce hayalet çizgi varmı

Eklentiler

• IMG_1408.jpeg
    IMG_1408.jpeg
    142,6 KB · Görüntüleme: 359
  • IMG_1407.jpeg
    IMG_1407.jpeg
    134,3 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_1406.jpeg
    IMG_1406.jpeg
    134,5 KB · Görüntüleme: 554
Kaç günün üstüne yaptınız ?

Back
X