Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testi silik çizgi 🥹🥹
- Konu Sahibi Laallaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mayıs 2023
- 1.453
- 1.536
- 53
Kuzum test bozuk gibi. C çizgisini göremiyorum benHanımlar merhaba adetime 5 gün var baş dönmesi yaşıyorum ve bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik bende erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi bi bakarmısınız ben mi hevesten öyle görüyorum
- 10 Haziran 2024
- 51
- 16
- 3
- 24
Canım testin bozuk tekrarlarsan net sonuca ulaşabilirsinHanımlar merhaba adetime 5 gün var baş dönmesi yaşıyorum ve bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik bende erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi bi bakarmısınız ben mi hevesten öyle görüyorum
Galiba öyle bende dikkatlice baktım şimdiKuzum test bozuk gibi. C çizgisini göremiyorum ben
after 10 adında bir test daha alıp yaptım şimdi negatif ikinci hiç yok maalesef foto ekledimCanim t çizgisi olmalı o yok test bozuk yada yanlıs uyguladin testi teklarla canim yumurtaladigin gunu biliyorsan ustunden 12 gun gecmesi gerekiyor doğru sonuç almak için
Eklentiler
kızlar gebelik var mı bakar mısınız belirtiler de var ama daha reglime 1 hafta varHanımlar merhaba adetime 5 gün var baş dönmesi yaşıyorum ve bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik bende erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi bi bakarmısınız ben mi hevesten öyle görüyorum
Eklentiler
Merhaba ben göremedim birde sanki test bozukHanımlar merhaba adetime 5 gün var baş dönmesi yaşıyorum ve bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik bende erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi bi bakarmısınız ben mi hevesten öyle görüyorum
Ben kaset testte ikinci çizgiyi gördüm bence bi kan testi verinkızlar gebelik var mı bakar mısınız belirtiler de var ama daha reglime 1 hafta var
Reglafter 10 adında bir test daha alıp yaptım şimdi negatif ikinci hiç yok maalesef foto ekledim
Canim daha erken regliyi bekleafter 10 adında bir test daha alıp yaptım şimdi negatif ikinci hiç yok maalesef foto ekledim
Kuruma çizgisi var sanırım ama test artimed galiba öyleyse başka marka alın bende 1 hafta önce çift çizgi çıktı 4 gün sonra regl oldumBanada yardımcı olur musunuz nolur sizce hayalet çizgi varmı
Bugün beta verdim 6 gün var adetime 10 çıktı betaKuruma çizgisi var sanırım ama test artimed galiba öyleyse başka marka alın bende 1 hafta önce çift çizgi çıktı 4 gün sonra regl oldum
- 3 Eylül 2024
- 385
- 63
- 13
- 25
Hayırlısı olsun artar merak etmeyinBugün beta verdim 6 gün var adetime 10 çıktı beta
- 6 Mart 2022
- 135
- 1
- 47
- 28
Kaç günün üstüne yaptınız ?Hanımlar merhaba adetime 5 gün var baş dönmesi yaşıyorum ve bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik bende erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik gibi bi bakarmısınız ben mi hevesten öyle görüyorum