- 10 Temmuz 2024
- 5
- 3
- 22
- Konu Sahibi buse nur can
Kızlar merhaba adetim 5 gün gecikince kan testi verdim 0.2 negatid çıktı ardından 20 gün geçti erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce geç döllenme mi dir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yarın gideceğimHcg niz 100den fazladır hamilesiniz bu teste göre kanla netleştirin hayırlı olsun
Yarın kan vereceğim bakalım hayırlısıTeste göre hamilesiniz. Kuruma çizgisi filan değil. Kan verin.
kızlar sonuçlar çıktı ama çok düşük sizce normal mi
Hayırlı olsun canım geç döllenme olmuş takipte kal iki güne bir kan ver yükselişe bakEki Görüntüle 3450506kızlar sonuçlar çıktı ama çok düşük sizce normal mi
Sağol kuzum ama içimde kötü bir his var bu da düşük veya kimyasal gibi hissediyorum çünkü son adet tarihim 22 Mayıs ve geç döllenme de olsa 25.3 çok düşük bir değerHayırlı olsun canım geç döllenme olmuş takipte kal iki güne bir kan ver yükselişe bak
Kötü düşünme Allah büyük hayirlsi olsun öncelikleSağol kuzum ama içimde kötü bir his var bu da düşük veya kimyasal gibi hissediyorum çünkü son adet tarihim 22 Mayıs ve geç döllenme de olsa 25.3 çok düşük bir değer
Son durum nedir canımSağol kuzum ama içimde kötü bir his var bu da düşük veya kimyasal gibi hissediyorum çünkü son adet tarihim 22 Mayıs ve geç döllenme de olsa 25.3 çok düşük bir değer
Çizgi var, çok yeni olabilirKızlar merhaba hamilelik planlıyoruz yumurtalama günlerimi hep değerlendirdik adetim 5 gün gecikti bugünkü testim bu şekilde bi yorumlarmısınız.
Beklemeyin zaten ilk kanda gözükür böyle birşey varsa bir an önce folik asit başlayınKan testi için biraz daha bekleyimmi peki kafam cok karıştı
Var gibi canim biraz daha bekle kan verKızlarrr acil cevapppp
5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıldı
Bugün 5.günüm ve test bu şekilde sizceee var mıdır bişeyler
Cevap verecek kimse yokmu