- 30 Aralık 2022
- 43
- 14
- 3
- Konu Sahibi evcarshirak
-
Allah hayır getirsin inşallah gerçekleşir en kısa zamandaAynı şekildeyim umarım çıkar tez vakitte. Rüyamda ultrason çektirip kesesini görüyordum.
Benimkine de bir bakabilirmisinizSevgili anneler ve anne adayları,
Bende adet öncesi hiç kasık ağrısı veya sağa sola dönerken ani keskin sancı olmazdı. 2 gece üst üste yaşayınca gebe kalmak istediğim için acaba diyerek 28 Aralık'ta erken gebelik testi yaptım, 5 dakika içinde böyle silik bir çizgi çıktı. Bugün regl olmayı bekliyordum ama olmadım. Ovülasyon testine göre de yumurtlama günüm 14'üydü. Regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ve geceleri artıyor. İlk olacağı için çok heyecanlıyım, beklemek ve belirsizlik çok fenaymış. Bir yorumda yüzündeki kırmızılığı gebeliğe yoran bir hanımefendi vardı beni gülümsetmişti çok haklıymış.Ne kadar bekleyip tekrar test yapayım yada kan vereyim kesin sonuç için? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Var gibi canım 2 gün sonra testi tekrarla bazen yanılabiliyor inşallah vardır hayırlı olsunBenimkine de bir bakabilirmisiniz
Canım kan testim çıktı bebiş varmış çok mutlu oldum inşallah seninde vardır testin sonucu belli oldumuAynı şekildeyim umarım çıkar tez vakitte. Rüyamda ultrason çektirip kesesini görüyordum.
Son 1 haftadir zaten kasiklarimda bicak saplanmasi tarzında bir agri var tam yumurtlama gunumde de zaten gun asiri iliskiye girmistimVar gibi canım 2 gün sonra testi tekrarla bazen yanılabiliyor inşallah vardır hayırlı olsun
Benim maalesef test çıkmadı. Zaten burası sorunlu sadece boşa zaman kaybettim. Başka şehre geldim sabaha direk kadın doğuma randevu aldım inşallah herşey yolundadır. Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Canım kan testim çıktı bebiş varmış çok mutlu oldum inşallah seninde vardır testin sonucu belli oldumu
Var gibi görünüyor.Benimkine de bir bakabilirmisiniz
Amin inşallah canımBenim maalesef test çıkmadı. Zaten burası sorunlu sadece boşa zaman kaybettim. Başka şehre geldim sabaha direk kadın doğuma randevu aldım inşallah herşey yolundadır. Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Gecikmemin 6. Günü. Doktor ultrasonla baktı keseyi gördü hamilesin dedi ve dünyalar benim oldu.Amin inşallah canımadetin kaç gün gecikti peki
Merhaba ben yeni üye oldum bende regle 7 gün vardı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra iki gün sonra tekrar kaset test yaptım ama negatif çıktı erken gebelik testi fotosunu atıyorum yarım saat 20 dk sonra böyle oldu belirtilerim kasik ağrısı baş ağrısı sürekli lavaboSevgili anneler ve anne adayları,
Bende adet öncesi hiç kasık ağrısı veya sağa sola dönerken ani keskin sancı olmazdı. 2 gece üst üste yaşayınca gebe kalmak istediğim için acaba diyerek 28 Aralık'ta erken gebelik testi yaptım, 5 dakika içinde böyle silik bir çizgi çıktı. Bugün regl olmayı bekliyordum ama olmadım. Ovülasyon testine göre de yumurtlama günüm 14'üydü. Regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ve geceleri artıyor. İlk olacağı için çok heyecanlıyım, beklemek ve belirsizlik çok fenaymış. Bir yorumda yüzündeki kırmızılığı gebeliğe yoran bir hanımefendi vardı beni gülümsetmişti çok haklıymış.Ne kadar bekleyip tekrar test yapayım yada kan vereyim kesin sonuç için? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba Bende yeni üye oldum bende kan tahlilim de 2.92 çikmişti 4 sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çiktı Eki Görüntüle 3191618 Sonucunuz noldu acaba bende de silik çizgi çıktı aynı markayı kullandım
Evet var gözüküyor hayırlı olsunMerhaba Bende yeni üye oldum bende kan tahlilim de 2.92 çikmişti 4 sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çiktı Eki Görüntüle 3191618
Var gözüküyor hayırlı olsun kan verin benceEki Görüntüle 3195330
Kızlar testime bakarmısınız bat 2 gün gecikti 4 test yaptım hepsi böyle silik gebelik var mıdır sizce
inşallah vardır yaVar gözüküyor hayırlı olsun kan verin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?