- 28 Aralık 2022
- 1.433
- 3.349
- 63
- Konu Sahibi evcarshirak
-
Şu durumda gebelik var gibi görünüyor bence hemen kan verebilirsinizSevgili anneler ve anne adayları,
Bende adet öncesi hiç kasık ağrısı veya sağa sola dönerken ani keskin sancı olmazdı. 2 gece üst üste yaşayınca gebe kalmak istediğim için acaba diyerek 28 Aralık'ta erken gebelik testi yaptım, 5 dakika içinde böyle silik bir çizgi çıktı. Bugün regl olmayı bekliyordum ama olmadım. Ovülasyon testine göre de yumurtlama günüm 14'üydü. Regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ve geceleri artıyor. İlk olacağı için çok heyecanlıyım, beklemek ve belirsizlik çok fenaymış. Bir yorumda yüzündeki kırmızılığı gebeliğe yoran bir hanımefendi vardı beni gülümsetmişti çok haklıymış.Ne kadar bekleyip tekrar test yapayım yada kan vereyim kesin sonuç için? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
İnşallah.Şu durumda gebelik var gibi görünüyor bence hemen kan verebilirsiniz
Var gibi görünüyor. İnşallah vardırSevgili anneler ve anne adayları,
Bende adet öncesi hiç kasık ağrısı veya sağa sola dönerken ani keskin sancı olmazdı. 2 gece üst üste yaşayınca gebe kalmak istediğim için acaba diyerek 28 Aralık'ta erken gebelik testi yaptım, 5 dakika içinde böyle silik bir çizgi çıktı. Bugün regl olmayı bekliyordum ama olmadım. Ovülasyon testine göre de yumurtlama günüm 14'üydü. Regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ve geceleri artıyor. İlk olacağı için çok heyecanlıyım, beklemek ve belirsizlik çok fenaymış. Bir yorumda yüzündeki kırmızılığı gebeliğe yoran bir hanımefendi vardı beni gülümsetmişti çok haklıymış.Ne kadar bekleyip tekrar test yapayım yada kan vereyim kesin sonuç için? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Bu sabah bu şekilde çıktı. Bulunduğum yerden dolayı kan vermek için pazartesiye kadar beklemem gerekecek. Teşekkür ederim yorumunuz için.Var gibi görünüyor. İnşallah vardıryarın sabah hemen kan testi verin derim
Daha kana gerek yok bence bariz var işteBu sabah bu şekilde çıktı. Bulunduğum yerden dolayı kan vermek için pazartesiye kadar beklemem gerekecek. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Kaç gün gecikmeniz varBu sabah bu şekilde çıktı. Bulunduğum yerden dolayı kan vermek için pazartesiye kadar beklemem gerekecek. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Teşekkür ederim. Bugün 2. gün oluyor.Kaç gün gecikmeniz vartebrik ederim
Çok teşekkürler.Daha kana gerek yok bence bariz var iştehayırlı olsun
Maşallahhh kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim. Bugün 2. gün oluyor.
Amin inşallah çok sağolMaşallahhh kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebişiniz anne ben burdayım diyorBu sabah bu şekilde çıktı. Bulunduğum yerden dolayı kan vermek için pazartesiye kadar beklemem gerekecek. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Çok mutlu oldum adınıza. Çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende yarını bekliyorum sonuç için inanılmaz heyecanlı bir süreçten geçiyoruz. Herşey gönlümüzce en güzel şekilde olsun Allah'ın izniyle.Bebişiniz anne ben burdayım diyordaha ne yapması lazım ayy çok mutlu oldum Allah'ım hayırlısıyla kucana almayı nasip etsin bende aynı durumdayım bu gün test yaptım ve aynı sizinki gibi çıktı kan verdim sonucunu bekliyorum yarın kesinleşcek inşallah
Yarın sonucu paylaşırsanız sevinirim çok merak ediyorum benim sonucumda yarın açıklanıcak Allah'ın izniyle inşallah hamileyizdir sonucu bende paylaşırım sizinleÇok mutlu oldum adınıza. Çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende yarını bekliyorum sonuç için inanılmaz heyecanlı bir süreçten geçiyoruz. Herşey gönlümüzce en güzel şekilde olsun Allah'ın izniyle.
Tabii ki paylaşırım, sizinde bildirmenize çok mutlu olurum.Yarın sonucu paylaşırsanız sevinirim çok merak ediyorum benim sonucumda yarın açıklanıcak Allah'ın izniyle inşallah hamileyizdir sonucu bende paylaşırım sizinle
İnşallah Allah'ın izniyle mutlu haberler bekliyor biziTabii ki paylaşırım, sizinde bildirmenize çok mutlu olurum.Hayırlısıyla güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle.
Canım Testinin sonucu belli oldumuTabii ki paylaşırım, sizinde bildirmenize çok mutlu olurum.Hayırlısıyla güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle.
Yok canım maalesef bekliyorum ama çıkması gerekmez miydi..Canım Testinin sonucu belli oldumu
Bende bekliyorum ama dünden bu yana çıkmadı hatta e nabızdan 2 dakikaya bi kontrol ediyorum ama malasef çıkmadı çok heyecanlıyım dakikalar bile geçmez olduYok canım maalesef bekliyorum ama çıkması gerekmez miydi..Bugün yolculuk yapacağım olmadı bir daha sabaha test veririm özel hastanede. Senin çıktı mı acaba?
Aynı şekildeyim umarım çıkar tez vakitte. Rüyamda ultrason çektirip kesesini görüyordum.Bende bekliyorum ama dünden bu yana çıkmadı hatta e nabızdan 2 dakikaya bi kontrol ediyorum ama malasef çıkmadı çok heyecanlıyım dakikalar bile geçmez oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?