- 15 Aralık 2018
- 41
- 25
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dk da çizgi belirdi AcabaBenim de az önce böyle çıktı adetime 3 gün var ne yapacağımı bilemedim çok heyecanladımmmm
Tabi tabi kesinlikle helede aşırı sıvı alımı yakın zamanlarda olduysa çok etkili çünkü vücut fazla sıvıyı direkt dışarı atar sabah ilk idrar ile yapmak çok daha sağlıklıBenimde bugün adet olmam lazımdı olmadım akşam erken gebelik testi yaptım hafif bir silik çizgi çıktı ve sonra kayboldu anlam veremedim
Normalde test öncesi sıvı alımı teste etki eder diyolar ne kadar doğru bu bilginiz var mi
Kesinlikle haklısınız bir de , akıntı idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek rahatsızlığı olanların idrar sonuçları doğru cikmayabilirmis ve kişiler normalde en az 4 saat idrar yapmamış olması lazımmis bende az miktarda enfeksiyon var ve yaptığım idrarda 4 saat yapılmamış bir idrar değildi sabah yapsaydim belki bir ihtimal doğru sonuç verirdi en iyisi kan testi bugün de olmazsam yarın ve ya cuma kan vermeye gidicem inşaAllahTabi tabi kesinlikle helede aşırı sıvı alımı yakın zamanlarda olduysa çok etkili çünkü vücut fazla sıvıyı direkt dışarı atar sabah ilk idrar ile yapmak çok daha sağlıklı
1 dk da hamileymişim kanda çıktı:)Kaç dk da çizgi belirdi Acaba
Amin inşallah Allah sana da sağlıklı evlat nasip etsinİnşallah canım ben bu ay kimyasal yaşadım seninki sağlıkla gelsin
İnşAllah cümlemize CanımAmin inşallah Allah sana da sağlıklı evlat nasip etsin
Gözünüz Aydın hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşaallah Allah size bağışlasın susam tanesi kadar mucize insanı ne kadar mutlu ediyor1 dk da hamileymişim kanda çıktı:)
Çok doğru çok şükür Rabbime isteyen herkese versinGözünüz Aydın hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşaallah Allah size bağışlasın susam tanesi kadar mucize insanı ne kadar mutlu ediyor
Merhaba sağlıkla gelsin inşallahHamileyim ama çok küçük daha 38 çıktı İsteyen herkese Rabbim bu duyguyu nasip etsin inşallah
Evet bugün kan verdim yarın alıcam bakalım :)Merhaba sağlıkla gelsin inşallah
Erken gebelik testim silik cıktı, bugün muayene oldum kese görünmeyince beta bakıldı. benim de 38 cıktı. 2 Gün sonra bi daha bakılacak.
Siz tekrar kan verdiniz mi
Bu arada sizi de tebrik ediyorumMerhaba sağlıkla gelsin inşallah
Erken gebelik testim silik cıktı, bugün muayene oldum kese görünmeyince beta bakıldı. benim de 38 cıktı. 2 Gün sonra bi daha bakılacak.
Siz tekrar kan verdiniz mi
Teşekkür ederimBu arada sizi de tebrik ediyorum
Merhaba testi 2 gün sonra tekrarla koyulaşırsa kan verMerhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon testi kullandım ve 30 ocak bat günüm bugün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Çizgi görünüyor ama yinede gününün geçmesini bekle derim umutlandirmayayim ama var gibi :) inşAllah vardırMerhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon testi kullandım ve 30 ocak bat günüm bugün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Çok merak ettim biliyorum ama ben de aynı durumda olduğum için soruyorum. Sonucunuz nasıl cıktı inşallah güzelce yukselmistir umut olursunuz bana..Evet bugün kan verdim yarın alıcam bakalım :)
Merhaba 28 indeki betam 251 çıktıÇok merak ettim biliyorum ama ben de aynı durumda olduğum için soruyorum. Sonucunuz nasıl cıktı inşallah güzelce yukselmistir umut olursunuz bana..
Ben de yarin tekrar baktıracağım, bugün aile hekimi diğer kanlara bakarken betaya da baktı 48 cıktı yarına çok daha yüksek olur umarım perşembe 38di.
Pazartesi 38Çok merak ettim biliyorum ama ben de aynı durumda olduğum için soruyorum. Sonucunuz nasıl cıktı inşallah güzelce yukselmistir umut olursunuz bana..
Ben de yarin tekrar baktıracağım, bugün aile hekimi diğer kanlara bakarken betaya da baktı 48 cıktı yarına çok daha yüksek olur umarım perşembe 38di.
Ohh maşallah çok güzel yükselmiş bende yarın aşılama yapıcam dua et bana bebeğim tutunsun hamilelerin duası kabul olur Allah’ın izniylePazartesi 38
Perşembe 251 çıktı