• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi silik çizgi

Hazal34elif

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
3
0
1
36
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Uzun yola çıkacaktım. Adet gecikmesini bekleyemedim. Adetten 1 gün önce 20 tl verip test yaptım silik çizgi çıktı.. Adet gecikmesi olunca 2. Gün yine yaptım aynı şekilde silik sonuç verdi..sizce ne anlama geliyor? Lütfen bilgi verirmisiniz 🙏 IMG-20190712-WA0004.jpeg

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Uzun yola çıkacaktım. Adet gecikmesini bekleyemedim. Adetten 1 gün önce 20 tl verip test yaptım silik çizgi çıktı.. Adet gecikmesi olunca 2. Gün yine yaptım aynı şekilde silik sonuç verdi..sizce ne anlama geliyor? Lütfen bilgi verirmisiniz 🙏Eki Görüntüle 2289002
tatlim cok yuksek ihtimal hamilesin kan testi ver bence sabah

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Uzun yola çıkacaktım. Adet gecikmesini bekleyemedim. Adetten 1 gün önce 20 tl verip test yaptım silik çizgi çıktı.. Adet gecikmesi olunca 2. Gün yine yaptım aynı şekilde silik sonuç verdi..sizce ne anlama geliyor? Lütfen bilgi verirmisiniz 🙏Eki Görüntüle 2289002
Hayırlı olsun hamilesin. Artışı takip etmen lazim 🙂😻

Ah kardeşime geldim doğumu yaklaştı onunla ilgileniyorum. Sağlık kuruluşu yok buralarda. Artık istanbul a dönünce ilk işim test yaptırmak olcak. Ama adet olacakmışım gibi sancım oluyor
bende adet görecekmişim gibi ağrı sancı sivilce oldu ama şuan 20 haftalık hamileyim hayırlısı olsun kardeşim 😊😊

Back