• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi silik Çıkıp, kanda negatif gören kızlar; sonradan kan değeriniz pozitif çıktı mı

Efssuumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
68
30
3
38
Yeni
Kızlar meraba yeni üye oldum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum . Ovulasyon testiyle yumurtlama günüm 17 Nisan salı günüydü. Düzenli birliktelik oldu. Iki gündür kasıklarımda iğne şeklinde batma kasılma hissi yaşadım, kasıklarımdaki kasılma ve gerilme bacağıma vurdu hatta. Dün de erken gebelik testi aldım negatif çıktı, dolaba koymuştum banyoda. Sabah baktımki silik çizgi belirmişti. Ve akabinde bugün kam verdim o silik çizgiyi görünce. Tabi negatif çıktı. Kasıklarımda hala Ağrı kasılma devam ediyor. Ve adetim 2 Mayıs'ta, yani 11 gün var. Sizlerden aynı durumda olupta kanda negatif Çıkıp da sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı merak ediyorum teşekkürler

Bu da sabah gördüğüm sonuç

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 205
  • image.jpg
    image.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 109
Testlerde 10 dk sonraki sonuçlara itibar etmeyiniz hamile olsanız bile 11 varken çıkmama ihtimali yüksek en sağlıklısı bat tarihini beklemek

Back