Erken gebelik testi Silik Bakin lutfen hamile miyim?

iktisadi_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
18
6
1
32
Arkadaşlar acil cevap lütfen gebelik testi boyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi? Erken gebelik testi ve adetine 1 gün kala bu sabah yaptım. İlk çıkan bu. Çok silik ama görünüyor.

Eklentiler

• IMG_20211206_092245.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 289
  • IMG_20211206_092257.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 284
Arkadaşlar acil cevap lütfen gebelik testi boyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi? Erken gebelik testi ve adetine 1 gün kala bu sabah yaptım. İlk çıkan bu. Çok silik ama görünüyor.
Bende bu testten yaptm adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce daha erken mi yaptm ama test erken gebelik testiyfi

Canım bende adet günü böyle ögrendim çok silikti senin gibi inşallah hamilesindir tekrar erken gebelik testi yap sonucunu bekliyorum biliuosu musun 10 tame erken gebelik testi yaptm ben abarttım ama heycan be merak işte

Canım bende adet günü böyle ögrendim çok silikti senin gibi inşallah hamilesindir tekrar erken gebelik testi yap sonucunu bekliyorum biliuosu musun 10 tame erken gebelik testi yaptm ben abarttım ama heycan be merak işte
Allah razı olsun.. Evet hamileyim ama hala daha çok yeni sayılır.. İnşallah değerlerim boyle artmaya devam eder

Bende bu testten yaptm adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce daha erken mi yaptm ama test erken gebelik testiyfi
Ben 2 gün önce yaptım canım.. Daha öncesini de eğer va sa belki gösterir.. Ama dediğim gibi benim bat 2 gün vardı yaptigigimda. Simdi normal test bile çift kırmızı çizgi.. Rabbm size de nasip etsin..

Peki hamile kaldığınız ay belirttiler nelerdi benim bu ay ne göğsüm şişti ne vücut ısım arttı.diğer aylar onlara heves edip Umut ederdi çünkü yumurtlamadan snra göğüslerim çok acır şişerdi vücudum ateş gbi yanardı.bu ay sadece tek değişen adete 10 gün kala gece şeffaf yoğun uzayan akıntım oldu ama baya yoğundu.yumurtlamadan snra olması şaşırttı beni.galiba bu ayda hamile değilim hiç bi belirtim yok

O şeffaf uzayan akıntı yumurtlama akıntısı o günleri değerlendirebildiniz mi?

O şeffaf uzayan akıntı yumurtlama akıntısı o günleri değerlendirebildiniz mi?
Canım cvbın için teşekkür ederim çünkü çok ihtiyacım var o geceyi değerlendirmedik eşim nöbetteydi ama diğer günün gecesini değerlendirdik.bide 17-18-19 unda olurdu yumurtlamam bu sefer neden geç oldu ki o zaman 22 sinde gece geldi o akıntı.adetlerim düzenli kistim flan yok en son 3 aralıkta regl olmuştum 22 si çok geç olmaz mı yumurtlama için

Bazı aylar yumurtlama günü değişebiliyor, ben direkt akıntımdan anlıyorum ne zaman yumurtlama olduğunu mesela. Benim de gebe kaldığım ay hemen adet bitiminde olmustu yumurtlamam. Normalde tarihi değil ama o ay öyle oldu. İnşallah gönlüne göre olur

Olabilir o halde haklısın

Canım gögüs şişmesi hemen olmuyo 8. Haftadan sınra çok hafif oldu bende.
Yumurtlama oldugunu bile anlamamıştım çünki akıntı da hiç yaşamadım pcos vardı bende adetim düzensizdir yani.
Belim çok fazla agrıdı adet olucakmışım gibi komple sırtım oturamıyodum agrıdan bide başım bi kaç gün üst üste agrıda ama ihtimal vermiyodum yinede doktorum demişti adet olunca gel ilaca başlarız diye.
Kirpiklerim de değişikli vardı bu dikkatimi çekti sadece böyle kendiliğinden ayrılıyordu. Zaten geç döllenme olmuş bende mide bulandı gögüs şişmesi sonrasında başladı gebelik belirtileri hemen olmuyor 7. Haftadan sonra başlıyor bence adet geçikmeni takip et veya evde test varsa adet günü erken gebelik testi yap
Adet günü test yapmıştım çok çok silikti
Ama Rabbim şükürler olsun ki nasip etti inşallah saglıkla kucagıma almayıda nasip eder inşallah.

Canım bende çatlatma iğnesi olmuştum 1 ay önce kan testlerim negatif çıktı adeti bekledim ama olamadım doktorumu aradım test yap negatifse adet söktürücü vercem dedi kaset test yaptım 5 gün önce çizgi çıkmadı erken gebelik testi yaptım bugün sonuç böyle hamile olma ihtimalim varmıdır birde aşırı derecede uyku problemim var

Eklentiler

• 8C013D5A-F0C8-403B-A3E4-6CED478CC26E.jpeg
    89,6 KB · Görüntüleme: 60
  • C2878D1E-BBD6-4C7B-BD17-0AB546FFAFCA.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 52
Cok hafif silik bi çizgi görüyorum sanki kaset testte çıkmaz zaten hemen sen adet gününe kadar bekle bende adet söktürücü içme hemen adet günüde erken gebelik testi yap inşallah hamilesindir. Çünki ben adet günü yapmıştım o zaman bile çok çok silikti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…