Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk. Dagilmiš. Elinde varsa yeniden yap derim. InsaAllah vardirMerhaba testim bu şekilde çıktı bat’a 3 gün var sizce pozitif mi ?
Ve fazla idrar damlatma. Ne kadar yaziyorsa o kadar en fazla 3 damla damlatMerhaba testim bu şekilde çıktı bat’a 3 gün var sizce pozitif mi ?
Bende bu testten yaptm adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce daha erken mi yaptm ama test erken gebelik testiyfiArkadaşlar acil cevap lütfen gebelik testi boyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi? Erken gebelik testi ve adetine 1 gün kala bu sabah yaptım. İlk çıkan bu. Çok silik ama görünüyor.
Canım bende adet günü böyle ögrendim çok silikti senin gibi inşallah hamilesindir tekrar erken gebelik testi yap sonucunu bekliyorum biliuosu musun 10 tame erken gebelik testi yaptm ben abarttım ama heycan be merak işteArkadaşlar acil cevap lütfen gebelik testi boyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi? Erken gebelik testi ve adetine 1 gün kala bu sabah yaptım. İlk çıkan bu. Çok silik ama görünüyor.
Allah razı olsun.. Evet hamileyim ama hala daha çok yeni sayılır.. İnşallah değerlerim boyle artmaya devam ederCanım bende adet günü böyle ögrendim çok silikti senin gibi inşallah hamilesindir tekrar erken gebelik testi yap sonucunu bekliyorum biliuosu musun 10 tame erken gebelik testi yaptm ben abarttım ama heycan be merak işte
Ben 2 gün önce yaptım canım.. Daha öncesini de eğer va sa belki gösterir.. Ama dediğim gibi benim bat 2 gün vardı yaptigigimda. Simdi normal test bile çift kırmızı çizgi.. Rabbm size de nasip etsin..Bende bu testten yaptm adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce daha erken mi yaptm ama test erken gebelik testiyfi
Artar canım hayırlısıyla yediklerine dikkat et çigköfte maydonoz sucuk salam sosis çig et sakın yeme agır kaldrma bideAllah razı olsun.. Evet hamileyim ama hala daha çok yeni sayılır.. İnşallah değerlerim boyle artmaya devam eder![]()
Peki herhangi bi belirtin varmıydıArkadaşlar acil cevap lütfen gebelik testi boyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi? Erken gebelik testi ve adetine 1 gün kala bu sabah yaptım. İlk çıkan bu. Çok silik ama görünüyor.
Peki hamile kaldığınız ay belirttiler nelerdi benim bu ay ne göğsüm şişti ne vücut ısım arttı.diğer aylar onlara heves edip Umut ederdi çünkü yumurtlamadan snra göğüslerim çok acır şişerdi vücudum ateş gbi yanardı.bu ay sadece tek değişen adete 10 gün kala gece şeffaf yoğun uzayan akıntım oldu ama baya yoğundu.yumurtlamadan snra olması şaşırttı beni.galiba bu ayda hamile değilim hiç bi belirtim yokCanım bende adet günü böyle ögrendim çok silikti senin gibi inşallah hamilesindir tekrar erken gebelik testi yap sonucunu bekliyorum biliuosu musun 10 tame erken gebelik testi yaptm ben abarttım ama heycan be merak işte
O şeffaf uzayan akıntı yumurtlama akıntısı o günleri değerlendirebildiniz mi?Peki hamile kaldığınız ay belirttiler nelerdi benim bu ay ne göğsüm şişti ne vücut ısım arttı.diğer aylar onlara heves edip Umut ederdi çünkü yumurtlamadan snra göğüslerim çok acır şişerdi vücudum ateş gbi yanardı.bu ay sadece tek değişen adete 10 gün kala gece şeffaf yoğun uzayan akıntım oldu ama baya yoğundu.yumurtlamadan snra olması şaşırttı beni.galiba bu ayda hamile değilim hiç bi belirtim yok![]()
Canım cvbın için teşekkür ederim çünkü çok ihtiyacım varO şeffaf uzayan akıntı yumurtlama akıntısı o günleri değerlendirebildiniz mi?
Bazı aylar yumurtlama günü değişebiliyor, ben direkt akıntımdan anlıyorum ne zaman yumurtlama olduğunu mesela. Benim de gebe kaldığım ay hemen adet bitiminde olmustu yumurtlamam. Normalde tarihi değil ama o ay öyle oldu. İnşallah gönlüne göre olurCanım cvbın için teşekkür ederim çünkü çok ihtiyacım varo geceyi değerlendirmedik eşim nöbetteydi ama diğer günün gecesini değerlendirdik.bide 17-18-19 unda olurdu yumurtlamam bu sefer neden geç oldu ki o zaman 22 sinde gece geldi o akıntı.adetlerim düzenli kistim flan yok en son 3 aralıkta regl olmuştum 22 si çok geç olmaz mı yumurtlama için
Olabilir o halde haklısınBazı aylar yumurtlama günü değişebiliyor, ben direkt akıntımdan anlıyorum ne zaman yumurtlama olduğunu mesela. Benim de gebe kaldığım ay hemen adet bitiminde olmustu yumurtlamam. Normalde tarihi değil ama o ay öyle oldu. İnşallah gönlüne göre olur![]()
Canım gögüs şişmesi hemen olmuyo 8. Haftadan sınra çok hafif oldu bende.Peki hamile kaldığınız ay belirttiler nelerdi benim bu ay ne göğsüm şişti ne vücut ısım arttı.diğer aylar onlara heves edip Umut ederdi çünkü yumurtlamadan snra göğüslerim çok acır şişerdi vücudum ateş gbi yanardı.bu ay sadece tek değişen adete 10 gün kala gece şeffaf yoğun uzayan akıntım oldu ama baya yoğundu.yumurtlamadan snra olması şaşırttı beni.galiba bu ayda hamile değilim hiç bi belirtim yok![]()
Canım bende çatlatma iğnesi olmuştum 1 ay önce kan testlerim negatif çıktı adeti bekledim ama olamadım doktorumu aradım test yap negatifse adet söktürücü vercem dedi kaset test yaptım 5 gün önce çizgi çıkmadı erken gebelik testi yaptım bugün sonuç böyle hamile olma ihtimalim varmıdır birde aşırı derecede uyku problemim varCanım bende adet günü böyle ögrendim çok silikti senin gibi inşallah hamilesindir tekrar erken gebelik testi yap sonucunu bekliyorum biliuosu musun 10 tame erken gebelik testi yaptm ben abarttım ama heycan be merak işte
Cok hafif silik bi çizgi görüyorum sanki kaset testte çıkmaz zaten hemen sen adet gününe kadar bekle bende adet söktürücü içme hemen adet günüde erken gebelik testi yap inşallah hamilesindir. Çünki ben adet günü yapmıştım o zaman bile çok çok silikti yaniCanım bende çatlatma iğnesi olmuştum 1 ay önce kan testlerim negatif çıktı adeti bekledim ama olamadım doktorumu aradım test yap negatifse adet söktürücü vercem dedi kaset test yaptım 5 gün önce çizgi çıkmadı erken gebelik testi yaptım bugün sonuç böyle hamile olma ihtimalim varmıdır birde aşırı derecede uyku problemim var