- 27 Nisan 2022
- 839
- 2.182
- 30
Merhaba kızlar burada yeniyim dün yaşadığım olayı anlatmak istiyorum belki benim gibi olanlar vardır. 6 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. korunmayı bıraktığım ilk aydan beri bedenim sapıttı her ay bi hasta oldum. adetim çok düzenlidir benim ama o ilk 2 ayda 1 er hafta gecikti ve çok ağrılı oldu ancak hamile kalamadım. sonraki 2 ay idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotikler kullandım idrarımdan kan geliyordu o derece, o 2 ayda negatif. şimdi bu ay reglime 3 gün var dün evde erken gebelik testi yaptım 5 dk baktım tek çizgiydi sonra bir daha bakmayı unuttum 2 saat sonra bi baktım 2 çizgi olmuş, hemen bi daha yaptım aynı şekilde 2 çizgi oldu. dün hemen hastaneye gidip kan testi verdim 1 saat sonra negatif çıktı. yıkılmadım ama üzüldüm umutlanmıştım çünkü. neden olmuyor acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. hayırlısıysa olsun diyorum hep ama olumsuzluk kafamdan çıkmıyor. forumda da adetten önce kan testi negatif çıkıp adet olamayınca yine test yaptırıp pozitif olan birçok kişiyi okudum merakla adet günümü bekliyorum. aranızda benim gibi olan var mı kızlar merak ediyorum?