• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN GEBELİK TESTİ POZITIF AMA BETA HCG0.1 :(

izmrgl

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
97
64
18
34
Kızlar merhaba, geçen ay 1 aylığına doğum kontrol kullanmıştım. Çatlamayan yumurtam kiste dönmesin diye. Neyse 29 kasımda ovulasyon testinde pik gördüm ve hep değerlendirdim. Bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Dünden beri 3 kez prodoctor erken gebelik testi yaptım. 3üde silik çizgi ve yıkayınca da gitmedi. Ama bugün kan testim 01 cıktı. Benim gibi olup pozitif e donen var mı acaba?

Kızlar merhaba, geçen ay 1 aylığına doğum kontrol kullanmıştım. Çatlamayan yumurtam kiste dönmesin diye. Neyse 29 kasımda ovulasyon testinde pik gördüm ve hep değerlendirdim. Bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Dünden beri 3 kez prodoctor erken gebelik testi yaptım. 3üde silik çizgi ve yıkayınca da gitmedi. Ama bugün kan testim 01 cıktı. Benim gibi olup pozitif e donen var mı acaba?
Erken gebelik testi yanıltıyor. Kaset test ile ilk idrarla dene

Öncelikle merhaba inşallah rabbim gonlumuze göre verir. Benim 3 gündür gecikmem var ve 3 gündür idrar testim hep çift çizgi. Adet olmam gereken gün dayanamayıp kan testi yaptım 2 çıktı yani negatif hala adet olmadım 2 3 gün sonra tekrardan kan vereceğim öyle denildi.

Idrarda pozitif cikip kanda negatif cikma ihtimali var mi ki? Bildigim kadariyla once kana karisiyor sonra idrarda belli oluyor

Aynısını yaşadım…erken gebelik testim çift çizgi çıktı, bir sevinçle hastaneye koştum fakat kan negatif. Şok oldum.. kimyasal olabilir belki, beden de kendini hamileliğe hazırlıyor da diyenler var, benim ilk korunmasız ilişkim ve gebelik şüphemdi…

Erken gebelik testlerinin yanlış çıkma ihtimali oluyor. Bir marka vardı özellikle ismini hatırlayamıyorum ama onun yüzünden çok yanılan oluyor. Kaset testler daha güvenilir

Merhaba kızlar kaset test adet gunu yapılıyor sanırım degılmı Bata uc gun var sılık cızgı cıktı yarın heyecandan kan verıcem benım de dusuk cıkarsa 5.0 altı yalancı pozitif ozaman

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 196
Ayın 13 adet oldum 24 den beri karnında ağrılar var adet olcak gibi 4gunde test yapıyorum bı kere leke geldi pembe akıntı ile kan verdim negatif lütfen bilgilerinizi sunun🥰🥹

Kimyasal gebelik ten korkuyorum yumurtlama günü de akıntı ağrı oluyormus acaba oglemei bilemedim valla ama benimki haftadır var
Icinizi ferah tutun korkmayin kimyasal gebelikte kotu bisey degil bende yasadim vucut sagliksiz olacak gebeligi tutunmadan atiyor bizim yararimiza bir durum yani biz aceleci olmasak haberimiz bile olmayacak korkumuzun sebebi aceleci olup cok erken bunlari ogrenmemiz sanirim ben oyle dusunuyrum yani erken gevlbelik testi day comfort marka bende yaptim silik cikti sevindim kan verdim negatif cikti yalanci negatif erken gebelik testlerinde oluyo malesef fazla hassas oldgndan adet donemimz yakinken yukselen hormnmzdanmi oluyor bilemiyorm ama bende yasadim erkenden ogrenmemk en iyisi sabir etmek lazim deneyimledgmden soyluyorum ben kimyasal gebelikten 1 ay sonra hamile kaldm cok sukur dogumumu yaptim Allah im tüm bebek bekleyenlere saglikla nasib etsin insallah 🤲

Icinizi ferah tutun korkmayin kimyasal gebelikte kotu bisey degil bende yasadim vucut sagliksiz olacak gebeligi tutunmadan atiyor bizim yararimiza bir durum yani biz aceleci olmasak haberimiz bile olmayacak korkumuzun sebebi aceleci olup cok erken bunlari ogrenmemiz sanirim ben oyle dusunuyrum yani erken gevlbelik testi day comfort marka bende yaptim silik cikti sevindim kan verdim negatif cikti yalanci negatif erken gebelik testlerinde oluyo malesef fazla hassas oldgndan adet donemimz yakinken yukselen hormnmzdanmi oluyor bilemiyorm ama bende yasadim erkenden ogrenmemk en iyisi sabir etmek lazim deneyimledgmden soyluyorum ben kimyasal gebelikten 1 ay sonra hamile kaldm cok sukur dogumumu yaptim Allah im tüm bebek bekleyenlere saglikla nasib etsin insallah 🤲
Peki benim bu durum ne bel ağrısı kasık ağrısı var ağrılar geziyor sanki

Doğurganlık döneminde ağrı pembe leke geliyormu acaba ben hiç önceki aylarda hiç yaşamadım bı haftadır çekiyorum

Peki benim bu durum ne bel ağrısı kasık ağrısı var ağrılar geziyor sanki
Aynilarini kimyasalda yasadim o agri ve yogunlugu saglikli gebelikte kasık agrisi hatrlamiyorum hatta hamile oldugma emin olamiyodum bisey hissetmiyorum diye ama kimyasalda kasık agrim olmstu

Doğurganlık döneminde ağrı pembe leke geliyormu acaba ben hiç önceki aylarda hiç yaşamadım bı haftadır çekiyorum
Hamileligimde pembede kirmizida kahverengide geldi 6 ay kanamam oldu birde benim bol su ic iyi beslen demisti doktorum cok sukur dogum yaptim darisi tüm isteyip bekleyenlerin basina insallah

Back