- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
5 dk içinde ama kan testi negatif cıktı canim erken gebelik testi yaniltiyoCnm bisi sorucam o silik çizgiler testi yaptıktan kaç dakika sonra belirdi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dk içinde ama kan testi negatif cıktı canim erken gebelik testi yaniltiyoCnm bisi sorucam o silik çizgiler testi yaptıktan kaç dakika sonra belirdi ?
Hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım ikiside silik çıktı bugün kanverdim bakalım yarın çıkar5 dk içinde ama kan testi negatif cıktı canim erken gebelik testi yaniltiyo
Silik çıktıysa kaset testin hamilelik ihtimalin çok yüksek bence sen hamilesin hayırlısı olsunHem kaset test hem erken gebelik testi yaptım ikiside silik çıktı bugün kanverdim bakalım yarın çıkar
Ya çok güzel bir haber olmuş bu Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin darısı bizlere inşallahKızlar adet tarihim 26 aralıkti ayın 30 da gebelik testi yaptım pozitif cıktı ayın 1 i değerim kanda 1962 Cikti. Perşembe kadın doğuma randevum var. Fikir olsun diye test atıyorum. Sadece adet gunu adet olacak gibi arada şancı olup saniyelik geçti iki gün sonra belirti azaldı. 10 aralık 14 aralık arası yumurtlama tek ilişki ile. Düzenli adet olmazdım yılda bi iki. Ilacla olurdu. Umutsuz olmayin![]()
Amin kuzu inşallah tez vakitte sizin de olur. Iki buçuk yıl bekledim. Dün baktık değerim 15 bin üstü cıktı. Yalnız 3 tane kist var bakalım 6 cm küçükler toplamları 6 cmYa çok güzel bir haber olmuş bu Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin darısı bizlere inşallah
Bende 5.5cm vardı ilaçla küçüldü şimdilik bişey yok benimde bugün ovü testim koyu çıktı pko felan yok ama bakalım adetim gecikirse gebelik yapacağım inşallah vardır güzel bir haberAmin kuzu inşallah tez vakitte sizin de olur. Iki buçuk yıl bekledim. Dün baktık değerim 15 bin üstü cıktı. Yalnız 3 tane kist var bakalım 6 cm küçükler toplamları 6 cm
Foto varsa atar misin. Benim yoktu gebelikte yeni oluşmuş kist. Eriyebilir dedi kontrollü gidecekler mış.Bende 5.5cm vardı ilaçla küçüldü şimdilik bişey yok benimde bugün ovü testim koyu çıktı pko felan yok ama bakalım adetim gecikirse gebelik yapacağım inşallah vardır güzel bir haber
Adet gunu geçince hiç erken gebelik testine gerek kalmadan direk kaset tipi testler de direk çıkıyor. Hem uygun fiyat hemde sonuç net. Hiç gerek kalmıyor erken gebelik testineERKEN GEBELİK TESTLERİ KESİNLİKLE YANILTIYOR.
Ovulasyon testin atarsan bakayim biBende 5.5cm vardı ilaçla küçüldü şimdilik bişey yok benimde bugün ovü testim koyu çıktı pko felan yok ama bakalım adetim gecikirse gebelik yapacağım inşallah vardır güzel bir haber
Canım benim kocam almış gelmişAdet gunu geçince hiç erken gebelik testine gerek kalmadan direk kaset tipi testler de direk çıkıyor. Hem uygun fiyat hemde sonuç net. Hiç gerek kalmıyor erken gebelik testine![]()
Olsun bise olmaz. Benim eşim dün geldi doktor içeri almadi bi bozuldu anlatamam. Ilk gebelik merak ediyorum sana kötü bise dese ne olacaktı diye. Yazıklar boşver ellerinden ne gelirse yapmaya çalışıyorlarCanım benim kocam almış gelmişBildiğinden de değil
![]()
Canım bu sabah yaptığım testim 2 gün sonra bat var gecikirsem test yapacağım sen gebe misin Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım darısı başımaFoto varsa atar misin. Benim yoktu gebelikte yeni oluşmuş kist. Eriyebilir dedi kontrollü gidecekler mış.
Taze gebe diyelim kese gözüktü 5 haftalık ama bakalım nasip ne olacak. Az kalmış inşallah vardır haberini bekliyorumCanım bu sabah yaptığım testim 2 gün sonra bat var gecikirsem test yapacağım sen gebe misin Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım darısı başıma![]()