- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
Kızlar meraba 1. Test bugün adet günü ama normal gebelik testi 2.Test erken gebelik adete 1gun kala 3.Test erken gebelik adete 2 gün kala 4.testte erken gebelik adete 3gun kala sizcede hamilelik varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gerek kalmaz.. bir an önce kan testi yaptır canımInşaallah kızlar eğer yoksa tüp bebek tedavisine gelicez ve çok yıpratıcı ne olur olsun rabbim
AY ne güzel hamileisniz Allah bizede nasip etsin bir gün bu çizgileri görmeyiKızlar meraba 1. Test bugün adet günü ama normal gebelik testi 2.Test erken gebelik adete 1gun kala 3.Test erken gebelik adete 2 gün kala 4.testte erken gebelik adete 3gun kala sizcede hamilelik varmı
Inşaallah canim eşim gelsin kan vermeye gidicez Rabbim isteyen herkese versin sagliklaAY ne güzel hamileisniz Allah bizede nasip etsin bir gün bu çizgileri görmeyi
Ama nasıl böyle belirgin çıkmış şaşırdımMalesef negatif kızlar
Ben gecen ay yaptırdım 0.1 di ama burda 2 cıkıpta yükselen cok duydumBende 10 15 gibi değer bekledim en az ama 2 cikti
Canim selam facebookta kan pihtilasmasi grubunda bi arkadasin basina gelmisti ilk degeri 2 cikmisti sonrakinda 500 kusur cikti. Suan da 30 haftalik hamile masAllah. Rabbim gonlune gore versinBende 10 15 gibi değer bekledim en az ama 2 cikti
Insaallah ama umudum kalmadiCanim selam facebookta kan pihtilasmasi grubunda bi arkadasin basina gelmisti ilk degeri 2 cikmisti sonrakinda 500 kusur cikti. Suan da 30 haftalik hamile masAllah. Rabbim gonlune gore versin![]()
Allah tan umut kesilmez kuzum insAllah gonlunce olur cok opuyorumInsaallah ama umudum kalmadi
İyi akşamlar. Mevsimsel, hızlı kilo alıp verme, stres, adeti etkileyen ilaç kullanımı vs gibi şeylerle adetiniz gecikebilir. Ya da belki geç yumurtlamışsınızdır. Ya da en güzel ihtimal belki geç döllenmedirİyi akşamlar kızlar. Bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ve bugün ile beraber 6 gün adet gecikmem var. 1 saat önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı. Adet döngüm 34 günde birdir en fazla hiç gecikmedim bu zamana kadar. Başka şeylerden dolayı adet gecikmesi olur mu bilginiz var mı
Cnm bisi sorucam o silik çizgiler testi yaptıktan kaç dakika sonra belirdi ?Insaallah ama umudum kalmadi