Erken gebelik testi negatif

dryod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
245
43
28
32
Merhaba bu ay Letu kullandım doktor kontrolünde 10 martta 21 mm olmuştu yumurtam 12 martta gittiğimde catlamıs dedi neyse değerlendirdik bu günleri sonra ben de 14 marttan bu yana sağ bel ve kasık ağrısı beyaz yumurta akı kıvamında akıntı gogus ucu sızısı düne kadar devam etti bugün test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı hala sağ tarafım çok ağrıyor. Bat ise 24 Mart. Adetin 21. Günü Progestron değerim 8.34 çıkmıştı. İdrar yolu enfeksiyonu desem göğüs ucum neden sızladı. Vajinal enfeksiyon mu oldu ya da bu kadar belirtiyi ilk kez bu ay yaşadım çok ümitlendim heyecanlandım üç yıldır olmuyor çok yoruldum çevremde herkes hamile. Ne kadar kafaya takmıyor gibi gözüksem de içimdeki fırtınaları ben biliyorum bayramda akrabalarla görüşmek istemiyorum. Çok moralim bozuldu.

Eklentiler

• IMG_7903.webp
    IMG_7903.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba benimki de şu an 8 gün geçiyor normalde her zaman günü gününe adet olurum ama bu sefer 8 gün gecikti iki defa test yaptım negatif çıktı neden olmadım bilemiyorum cildiricam stresten ve ramazandan dolayı diyorlar iki tane düşük yaşadım çok zor süreç coook

Merhaba benimki de şu an 8 gün geçiyor normalde her zaman günü gününe adet olurum ama bu sefer 8 gün gecikti iki defa test yaptım negatif çıktı neden olmadım bilemiyorum cildiricam stresten ve ramazandan dolayı diyorlar iki tane düşük yaşadım çok zor süreç coook
Gecen sene ramazan ayında bende 1 hafta geciktim açlıktan dolayi hormonlar degisebiliyo sonradan adet oldum zaten

Evet öyle yaa olmamakta çok kötü dün arefe gününde oldum rahatladim 😄

Back
X