Erken gebelik testi negatif

nihalbera

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
200
54
13
36
Selam kizlar ben adet bitiminden 2 gün sonra yumutladim ovulasyon testi yapmadım ama eminim çünkü hem şeffaf akıntım vardı hem de göğüs uclarim kıyafetim surtunce bile aciyodu o günün akşamı uzayan akıntım geldi. Yumurtlamadan iki gün sonra kaşıktan bacagima vuran yanma gibi bir ağrı oldu sabaha kadar,ertesi gün bel ağrısıyla uyandım o günden beri de sanki adet olacakmisim gibi ağrım oldu kasiklarda.bir haftadirda göbeğimin iki parmak yanında ara ara yanma gibi bişey oluyo. Bugün adetime 4 gün kaldı ( 3 aydır duphaston ile adet oluyorum hep ilaç bittikten sonra ikinci gün adet olduğum için o günü saydım beklenen adet günü olarak) erken gebelik testi yaptım ama öğlen iki saat uyumuşum o idrarla yaptım ve sonuç negatif demem o ki bu saatten sonra döner mi sizce ya da olsa cikarmiydi yani varsa çıkması gerekir miydi sonuçta kaç gün geçti aradan

Yani regl gecikmesi bekleyip direk kan testi verin bence en net ve kesin çözümü. Dediğiniz belirtiler bende vardı vücudum resmen bağırdı sen hamilesin diye bana ilk gebelik dönemi sürecimde ne yaşadıysam aynısı o zaman adete iki gün kala öğrenmiştim bu sefer yine iki kala kan testi verdim negatif ya belki regl sonrası çıkar dedim geciktim falan iki hafta geçti erken gebelik testi yaptım 4 farklı marka silik çıkardı bugün gittim kan verdim koca bir negatif yani çok değişik ve değişen bir dönem gecikince kan testine gidin mutlaka

Yani regl gecikmesi bekleyip direk kan testi verin bence en net ve kesin çözümü. Dediğiniz belirtiler bende vardı vücudum resmen bağırdı sen hamilesin diye bana ilk gebelik dönemi sürecimde ne yaşadıysam aynısı o zaman adete iki gün kala öğrenmiştim bu sefer yine iki kala kan testi verdim negatif ya belki regl sonrası çıkar dedim geciktim falan iki hafta geçti erken gebelik testi yaptım 4 farklı marka silik çıkardı bugün gittim kan verdim koca bir negatif yani çok değişik ve değişen bir dönem gecikince kan testine gidin mutlaka
Tamam canım gidicem de dayanamıyorum ki günlerdir test yapıyorum olsa gölge falan çıkardı heralde burada okuduğum kadarıyla adete 5 kala silik çizgilerle öğrenen cok

Tamam canım gidicem de dayanamıyorum ki günlerdir test yapıyorum olsa gölge falan çıkardı heralde burada okuduğum kadarıyla adete 5 kala silik çizgilerle öğrenen cok
Bak iki gün kala silik çizgi ile öğrendim ilkini. Şimdi 4 farklı marka silik çıkardı sonuç negatif. Yani herşey mümkün belki geç yerleşme döllenme vs herşey olabilir inşallah pozitif sonuç alırsın

Bak iki gün kala silik çizgi ile öğrendim ilkini. Şimdi 4 farklı marka silik çıkardı sonuç negatif. Yani herşey mümkün belki geç yerleşme döllenme vs herşey olabilir inşallah pozitif sonuç alırsın
İnşallah canım çok teşekkür ederim

Back