Erken gebelik testi negatif

kekyapayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
15
2
1
28
Regle 5 gün kala negatif erken gebelik testi pozitife döner mi? Döngüm 30 35 gün. Marka prodoctor. Silik çizgi falan yok hiç

Bi gün önce negatif bi gün sonra pozitif çıkarabilir illa silik çizgi çıkmasına da gerek yok regl olmadığınız sürece umut var bence
Bir sorum daha olacak çok garip bir şey oldu az önce kahverengi leke geldi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme kanaması olsaydı test negatif çıkar mıydı kafamda deli sorulaaaaaar

İnşallah çıkar hiç silik çizgi olmayınca canım sıkıldı maalesef
Umutlandırmak istemem ama bunu araştırıp okumuştum leke eğer yerleşme kanamasıysa teste bikaç gün verin yazıyordu. Yerleşme kanamasından bikaç gün sonra çıkıyormuş. İnşallah gönlündeki olur arkadaşım ben de çok istiyorum şu anda negatif adet günüm göğüslerim patlayacak gibi ama kanama yok ve hiç gecikmez geceden olurdu

O kadar strese girdim ki dayanamayıp bir soru daha açtım ( inşallah vardır inşallah regl değildir (

O kadar strese girdim ki dayanamayıp bir soru daha açtım ( inşallah vardır inşallah regl değildir (
Biz en çok stresten kaybediyoruz ama bir şeyi çok istemek böyle bir hismiş sanırım.. yalnızca 2 ay oldu denemeye başlayalı ama bende bir sorun var mı diye düşünmeye başladım, aslında doğalında bıraksak daha kolay olacak sanki

Evet ya keşke bugün test yapmasaydım diyorum. Ama bugün lekeyi görünce şok oldum ya bakalım regl olmazsam test yapıcam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…