- 16 Kasım 2023
- 33
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi fatmaboztepe
-
Tahlil sonucun çıktı mı merak ettim2-3 kere falan çok az az geldi yani tahlil sonucum yarın çıkacak
Eğer silik çıktıysa ve pıhtılaşmanız varsa erkenden kan verin ki eğer gebelik varsa pıhtılaşma için iğne veriyorlar. pıhtılaşmada ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi oluyorEvet benimde silik çizgi çıktı, sizinkinden daha silik ama zaten benim 6. Gün gecikmede. Bende çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim daha önce 3 kez kimyasal geçirdim pıhtılaşma var bende
Şimdi kan verdim umarım akşama sonuç cıkar çıkar çıkmaz yazıcamBence var canım kan verdin mi
Ovulasyon bu. Geç dollenmemi var acaba .adet günü geçince 2. Bir yumurtlama olabilir mi?Kizlar dünden beri yaptığım testler bunlar. En sağdaki en son bu sabah yaptığım.ondan önceki dün akşam ve onun yanındaki de dün sabah . Sırayla koydum. Pcosum var adetim 6 gün geçti. Bu normal mi geç yumurtlama mi sizce lütfen yorumlar mısınız?
Kan sonuçların çıktımı canımŞimdi kan verdim umarım akşama sonuç cıkar çıkar çıkmaz yazıcam
Çıkmadı bugun cuma pazartesine kalabilirmis 4 gibi ara dediler e nabızdanda bakıyorum keşke devlete gitseydim bu kadar uzun sürceğini bilmiyordumKan sonuçların çıktımı canım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebiş vardırGeçen ayda ben böyle çok dinledim kesin var diyodum çıkmadı bu ay daha değişik ağrılar ama unitlenmek istemesede bazen acabami diyorum reglime daha 7 gün var
Şimdi özele gittim tekrar kan verdim dayanamayıp 106 çıktı sonucumKan sonuçların çıktımı
Çizgi kaç dk içinde çıktmıştı acabaBenim testimede bakarmısınız 13 geçti adetim sanırım geç döllenme test umarım doğrudur yarın kan vericem
5 dk içinde çıktı kan testim 106 hamileyim ama pazartesi tekrar baktırcam güzel artış olması için dua ediyorumÇizgi kaç dk içinde çıktmıştı acaba
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaMerhaba ben gebelik testimi atmıştım dün 4 gün gecikti reglim bugün kan tahlili verdim sonuçu bekliyorum bugün sarı renkte akıntım gelmeye başladı neden olabilir sizce
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua edin olur mu isteyen herkese nasip etsin Allah5 dk içinde çıktı kan testim 106 hamileyim ama pazartesi tekrar baktırcam güzel artış olması için dua ediyorum
Hayirli olsun belirtilerinin nelerdi acaba refle kaç gün varken öğrendnizYarın kan vericem inşallah güzel bir sonuç alırım uzun zamandır bu anı bekliyorum
Merhaba benim tahlil sonucum da pozitif çıktı ama gecikmenin 4. Günü akşam regli oldum pazartesi tekrar kan tahlili yaptıracağımMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
Allah isteyen herkese nasip etsin bende bunun için çok bekledim bu ayda olmazsa aşılama yaptırıcaktım çok şükür oldu allah nasip etti inşallah sağ sağlim kucağıma almayıda nasip ederRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua edin olur mu isteyen herkese nasip etsin Allah
Gec döllenme o zaman sizin ki büyük ihtimalle, hcg değerinize göre henüz çok küçük 2 3 haftalık olabilir, Allah kalp atışını duymayı da nasip etsin inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin bende bunun için çok bekledim bu ayda olmazsa aşılama yaptırıcaktım çok şükür oldu allah nasip etti inşallah sağ sağlim kucağıma almayıda nasip eder
Amin şuan tek isteğim salıklı bir gebelik siz naptınızGec döllenme o zaman sizin ki büyük ihtimalle, hcg değerinize göre henüz çok küçük 2 3 haftalık olabilir, Allah kalp atışını duymayı da nasip etsin inşallah
Ben test yaptiramadım, çünkü tekrar test yaptım tek çizgi çıktıAmin şuan tek isteğim salıklı bir gebelik siz naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?