• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik Testi negatif olup hamile olan var mı

fatmaboztepe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
33
4
1
21
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım buraya şimsi kısaca bahsetmek istiyorum size normalde adet günüm 17 şubat ama ben her adetim de 1 veya 2 gün ileri oluyorum yani 15-16 arası olmayı bekliyordum o zamandan beri ağrılarım var bel bacak kasık ve göğüslerim şiş beklenen adet tarihimden 1 gün sonra yani bugün hem erken gebelik hem kaset test yaptım sonuç negatif daha önce erken gebelik testi yapıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı lütfen cevaplabilir mi ?

Valla canım hala adet olmadım akıntım çok fazla hayır olsun bakalım bekliyorum 10 gün olunca doktora gidicem
Testinde silik çizgi var aslında ..Başka test yaptın mı koyulaşma vs oldu mu? Benim de 3/4 gün var adete ama testlerim hiç koyulaşmıyor bazısı silik bazısı negatif , ama hiç olmayan belirtilerim var şaşkınım 🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG_3420.jpeg
    IMG_3420.jpeg
    529,8 KB · Görüntüleme: 713
  • IMG_3416.jpeg
    IMG_3416.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 482
Testinde silik çizgi var aslında ..Başka test yaptın mı koyulaşma vs oldu mu? Benim de 3/4 gün var adete ama testlerim hiç koyulaşmıyor bazısı silik bazısı negatif , ama hiç olmayan belirtilerim var şaşkınım 🤷‍♀️
Ben de aynı durumdayim 4 gün geçti bı de benim. İyice umudum tükendi. Ama son attığın resimlerde silik çizgi var sen bekle bakalım adet gününü.neylerse mevlam güzel eyler

Biraz önce yine yaptım test,yine yok gibi.sen ne durumdasın?
Bugün kaset test yaptım canım ya şu bi anlam ifade eder mi acaba 🤲 erken testte bi şey yok

Eklentiler

• e76cdafd-17bb-446e-8f6d-346cf0719825.jpeg
    e76cdafd-17bb-446e-8f6d-346cf0719825.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 455
  • IMG_3508.jpeg
    IMG_3508.jpeg
    363,7 KB · Görüntüleme: 398
  • IMG_3507.jpeg
    IMG_3507.jpeg
    590,5 KB · Görüntüleme: 680
Gebelik var gibi görünüyor kan verebilirsiniz bence 🥳 şimdiden hayırlı olsn sağlıklı hamilelik dilerim umarım herşey güzel ilerler 🌸
Merhaba ben gebelik testimi atmıştım dün 4 gün gecikti reglim bugün kan tahlili verdim sonuçu bekliyorum bugün sarı renkte akıntım gelmeye başladı neden olabilir sizce

Merhaba ben gebelik testimi atmıştım dün 4 gün gecikti reglim bugün kan tahlili verdim sonuçu bekliyorum bugün sarı renkte akıntım gelmeye başladı neden olabilir sizce
Merhaba aynı durumdayız benim de 5 gün gecikti ped takıyorum sürekli işe giderken sarı renkte akıntı oluyor ama adet gelmiyor ve hiçbir adet belirtisi yok çıldırıcam gebelik testlarimde negatif kan veresimde gelmiyor böyle olunca 🥺

Merhaba aynı durumdayız benim de 5 gün gecikti ped takıyorum sürekli işe giderken sarı renkte akıntı oluyor ama adet gelmiyor ve hiçbir adet belirtisi yok çıldırıcam gebelik testlarimde negatif kan veresimde gelmiyor böyle olunca 🥺
Merhaba benim testim silik çizgi Çıktı adet belirtileriniz var mı sizin

Merhaba benim testim silik çizgi Çıktı adet belirtileriniz var mı sizin
Gögüs ağrısı var öyle çok yoğun değil arada bir gelip giden karın ağrım var hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebiş 🧿🧿 ben umudu kestim resmen 5. Gün de negatif olsa çıkardı bu kadar zaman bekliyorum adet gelsin diye

Gögüs ağrısı var öyle çok yoğun değil arada bir gelip giden karın ağrım var hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebiş 🧿🧿 ben umudu kestim resmen 5. Gün de negatif olsa çıkardı bu kadar zaman bekliyorum adet gelsin diye
Benimde bu ay göğüse baskı yapınca bı ağrı var bide sol koltuk altımda ağrı var ara sıra sol ve sağ kasıkta ağrı oluyor bide regl olcakmisim gibi göğüslerim uçları belirgin😄

Benimde bu ay göğüse baskı yapınca bı ağrı var bide sol koltuk altımda ağrı var ara sıra sol ve sağ kasıkta ağrı oluyor bide regl olcakmisim gibi göğüslerim uçları belirgin😄
Benim de aşağı yukarı böyle hep dinliyoruz bakalım nereye kadar 🙈 hayırlısı inşallah hakkımızda tez zamanda bebeklerimiz olsun inşallah 🙏

Benim de aşağı yukarı böyle hep dinliyoruz bakalım nereye kadar 🙈 hayırlısı inşallah hakkımızda tez zamanda bebeklerimiz olsun inşallah 🙏
Geçen ayda ben böyle çok dinledim kesin var diyodum çıkmadı bu ay daha değişik ağrılar ama unitlenmek istemesede bazen acabami diyorum reglime daha 7 gün var

selam. Bi kaç size danışacagim şey var. Detaylarıyla anlatacağım. 32 33 günde bir adet olurum normalde. Bu dönem son adet günümün üzerinden 31 gün gecti. Bugün (7mart) 6. Gün gecikmedeyim. 3. Gün gecikmede test yaptım tek çizgi çıktı. Bu sabah yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı. Herhangi bir gebelik belirtim olmadığı gibi adet belirtimde yok. Sadece alt karnım çok şişti, onun dışında göğüste hassasiyet vs. Yaşamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar var mıdır yorumlanabilir misiniz

Back