- 16 Kasım 2023
- 33
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi fatmaboztepe
-
Silik çizgi çıktıysa gebelik testinde kan verin belirti herkesde olmuyormuşselam. Bi kaç size danışacagim şey var. Detaylarıyla anlatacağım. 32 33 günde bir adet olurum normalde. Bu dönem son adet günümün üzerinden 31 gün gecti. Bugün (7mart) 6. Gün gecikmedeyim. 3. Gün gecikmede test yaptım tek çizgi çıktı. Bu sabah yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı. Herhangi bir gebelik belirtim olmadığı gibi adet belirtimde yok. Sadece alt karnım çok şişti, onun dışında göğüste hassasiyet vs. Yaşamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar var mıdır yorumlanabilir misiniz
6 güne göre baya silik çizgi çıktı. Daha önce 3 kez kimyasal geçirdim, 1 gün gecikmede yaptığım testler belirgin çift çizgi çıkardı, gerçi 2 gün sonra kanamam gelirdi. Ama bu sefer ne karın ağrım var ne bel.Silik çizgi çıktıysa gebelik testinde kan verin belirti herkesde olmuyormuş
Fotograf ekleyeyim pek belli olmuyor fotoğraftan ama, adet dongum 33 34 günde uzun olduğu için gec döllenme olabilir mi diye düşünüyorumSilik çizgi çıktıysa gebelik testinde kan verin belirti herkesde olmuyormuş
Fotograf ekleyeyim pek belli olmuyor fotoğraftan ama, adet dongum 33 34 günde uzun olduğu için gec döllenme olabilir mi diye düşünüyorum
Yumurtlama biz lac gün önceydi peki takip etmismiydiniz belli ona istinaden geç dollenmede olabilir bazen streste gecikme yapıyorFotograf ekleyeyim pek belli olmuyor fotoğraftan ama, adet dongum 33 34 günde uzun olduğu için gec döllenme olabilir mi diye düşünüyorum
3 hafta önceydi, takip ediyorum. İlişki de o hafta olmustuYumurtlama biz lac gün önceydi peki takip etmismiydiniz belli ona istinaden geç dollenmede olabilir bazen streste gecikme yapıyor
Bariz belli ikinci çizgi, seninkide bence geç döllenme olabilir 13 güne göre çizgi biraz silik kalmış cunkuBenim testimede bakarmısınız 13 geçti adetim sanırım geç döllenme test umarım doğrudur yarın kan vericem
Yarın kan vericem inşallah güzel bir sonuç alırım uzun zamandır bu anı bekliyorumBariz belli ikinci çizgi, seninkide bence geç döllenme olabilir 13 güne göre çizgi biraz silik kalmış cunku
Haber verin banada mutlaka:)Yarın kan vericem inşallah güzel bir sonuç alırım uzun zamandır bu anı bekliyorum
Durumlarımız aşağı yukarı benziyor o yüzden bi ayrı merak ettim, bende yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan vermeye :) sonuçları bekliyorum :)Yarın kan vericem inşallah güzel bir sonuç alırım uzun zamandır bu anı bekliyorum
Sizde idrar testi yaptınız mı benimki gibimi testin yanlış olmasından korkuyorumDurumlarımız aşağı yukarı benziyor o yüzden bi ayrı merak ettim, bende yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan vermeye :) sonuçları bekliyorum :)
Evet benimde silik çizgi çıktı, sizinkinden daha silik ama zaten benim 6. Gün gecikmede. Bende çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim daha önce 3 kez kimyasal geçirdim pıhtılaşma var bendeSizde idrar testi yaptınız mı benimki gibimi testin yanlış olmasından korkuyorum
Ne zaman yaptınız kan testine gitmediniz mi sizde kan verin yarınEvet benimde silik çizgi çıktı, sizinkinden daha silik ama zaten benim 6. Gün gecikmede. Bende çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim daha önce 3 kez kimyasal geçirdim pıhtılaşma var bende
Yok kan testi yaptırmadım. Hic o kafada degildim cunku. Gecikmemin 3. Günü test yaptık net tek çizgi çıktı negatifti. Normal bi gecikmedir dedim üstüne düşmedim, bugün 6. Gün eşimin israriyla tekrar yaptım test silik çizgi çıkınca acaba dedimNe zaman yaptınız kan testine gitmediniz mi sizde kan verin yarın
Bence var canımMerhaba benim adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım çok silik çıktı bakabilir misiniz
Bence var canım kan verdin miBenim testimede bakarmısınız 13 geçti adetim sanırım geç döllenme test umarım doğrudur yarın kan vericem
Regl oldunuz mh acabaBen de aynı durumdayim 4 gün geçti bı de benim. İyice umudum tükendi. Ama son attığın resimlerde silik çizgi var sen bekle bakalım adet gününü.neylerse mevlam güzel eyler
GünaydınRegl oldunuz mh acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?