- 16 Kasım 2023
- 33
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi fatmaboztepe
-
Testinde silik çizgi var aslında ..Başka test yaptın mı koyulaşma vs oldu mu? Benim de 3/4 gün var adete ama testlerim hiç koyulaşmıyor bazısı silik bazısı negatif , ama hiç olmayan belirtilerim var şaşkınımValla canım hala adet olmadım akıntım çok fazla hayır olsun bakalım bekliyorum 10 gün olunca doktora gidicem
Benim de bazen silik cikiyo bazen yok gibi koyulaşma olmuyorTestinde silik çizgi var aslında ..Başka test yaptın mı koyulaşma vs oldu mu? Benim de 3/4 gün var adete ama testlerim hiç koyulaşmıyor bazısı silik bazısı negatif , ama hiç olmayan belirtilerim var şaşkınım
Ben de aynı durumdayim 4 gün geçti bı de benim. İyice umudum tükendi. Ama son attığın resimlerde silik çizgi var sen bekle bakalım adet gününü.neylerse mevlam güzel eylerTestinde silik çizgi var aslında ..Başka test yaptın mı koyulaşma vs oldu mu? Benim de 3/4 gün var adete ama testlerim hiç koyulaşmıyor bazısı silik bazısı negatif , ama hiç olmayan belirtilerim var şaşkınım
Biraz önce yine yaptım test,yine yok gibi.sen ne durumdasın?Testinde silik çizgi var aslında ..Başka test yaptın mı koyulaşma vs oldu mu? Benim de 3/4 gün var adete ama testlerim hiç koyulaşmıyor bazısı silik bazısı negatif , ama hiç olmayan belirtilerim var şaşkınım
Bugün kaset test yaptım canım ya şu bi anlam ifade eder mi acabaBiraz önce yine yaptım test,yine yok gibi.sen ne durumdasın?
Valla benim de böyle. Ben umudu kestim iyice mutsuzumBugün kaset test yaptım canım ya şu bi anlam ifade eder mi acabaerken testte bi şey yok
Gebelik var gibi görünüyor kan verebilirsiniz benceMerhaba benim adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım çok silik çıktı bakabilir misiniz
Sonucunuz ilk 5 dk içinde mi çıkmıştıMerhaba benim adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım çok silik çıktı bakabilir misiniz
Merhaba ben gebelik testimi atmıştım dün 4 gün gecikti reglim bugün kan tahlili verdim sonuçu bekliyorum bugün sarı renkte akıntım gelmeye başladı neden olabilir sizceGebelik var gibi görünüyor kan verebilirsiniz benceşimdiden hayırlı olsn sağlıklı hamilelik dilerim umarım herşey güzel ilerler
Merhaba aynı durumdayız benim de 5 gün gecikti ped takıyorum sürekli işe giderken sarı renkte akıntı oluyor ama adet gelmiyor ve hiçbir adet belirtisi yok çıldırıcam gebelik testlarimde negatif kan veresimde gelmiyor böyle oluncaMerhaba ben gebelik testimi atmıştım dün 4 gün gecikti reglim bugün kan tahlili verdim sonuçu bekliyorum bugün sarı renkte akıntım gelmeye başladı neden olabilir sizce
Umarım hamileliktendir gecikme ve akıntınız, enfeksiyon da olabilir ama iyiyi düşünelimMerhaba ben gebelik testimi atmıştım dün 4 gün gecikti reglim bugün kan tahlili verdim sonuçu bekliyorum bugün sarı renkte akıntım gelmeye başladı neden olabilir sizce
2-3 kere falan çok az az geldi yani tahlil sonucum yarın çıkacakUmarım hamileliktendir gecikme ve akıntınız, enfeksiyon da olabilir ama iyiyi düşünelim
Merhaba benim testim silik çizgi Çıktı adet belirtileriniz var mı sizinMerhaba aynı durumdayız benim de 5 gün gecikti ped takıyorum sürekli işe giderken sarı renkte akıntı oluyor ama adet gelmiyor ve hiçbir adet belirtisi yok çıldırıcam gebelik testlarimde negatif kan veresimde gelmiyor böyle olunca
Gögüs ağrısı var öyle çok yoğun değil arada bir gelip giden karın ağrım var hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişMerhaba benim testim silik çizgi Çıktı adet belirtileriniz var mı sizin
Benimde bu ay göğüse baskı yapınca bı ağrı var bide sol koltuk altımda ağrı var ara sıra sol ve sağ kasıkta ağrı oluyor bide regl olcakmisim gibi göğüslerim uçları belirginGögüs ağrısı var öyle çok yoğun değil arada bir gelip giden karın ağrım var hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişben umudu kestim resmen 5. Gün de negatif olsa çıkardı bu kadar zaman bekliyorum adet gelsin diye
Benim de aşağı yukarı böyle hep dinliyoruz bakalım nereye kadarBenimde bu ay göğüse baskı yapınca bı ağrı var bide sol koltuk altımda ağrı var ara sıra sol ve sağ kasıkta ağrı oluyor bide regl olcakmisim gibi göğüslerim uçları belirgin
Geçen ayda ben böyle çok dinledim kesin var diyodum çıkmadı bu ay daha değişik ağrılar ama unitlenmek istemesede bazen acabami diyorum reglime daha 7 gün varBenim de aşağı yukarı böyle hep dinliyoruz bakalım nereye kadarhayırlısı inşallah hakkımızda tez zamanda bebeklerimiz olsun inşallah
Çok merak ettim inşallah hamilesinizdir2-3 kere falan çok az az geldi yani tahlil sonucum yarın çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?