- 16 Kasım 2023
- 33
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi fatmaboztepe
-
Sağol canım inşallah sen de bende öbür ay muradımıza ereriz inşallah.Aynı gün olmuş olduk bidaha ki ay artık hamilelik haberimizi yazmaya geliriz inşallah sıkma canını üzme kendini
Canım öncelikle geçmiş olsun şuan ise geç döllenme olabilir lütfen stres yapma ve gününün geçmesini bekle kafanı dağıtmaya calış günün gelene kadar tekrar yaparsın umarım hamilesindirKizlar bana da yardımcı olun lütfen 2 gündür kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. 3 ay önce düşük yaptım onun belirtileri de kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi. Adet günüme 5 gün var yaptığım bütün testler negatif ama ilk gebelikteki belirtilerin aynısı var. Acaba yine enfeksiyon mu var dicem ama göğüslerim neden sozliyo ve gebelik varsa neden negatif nedeeennn cildiricam
Teşekkür ederim ama anlayamıyorum daha 5 gün var erken yaptım belki testi ama belirtilerin var neden yani gerçekten anlamıyorum ve düşünmekten hiç bir şey yapamıyorumCanım öncelikle geçmiş olsun şuan ise geç döllenme olabilir lütfen stres yapma ve gününün geçmesini bekle kafanı dağıtmaya calış günün gelene kadar tekrar yaparsın umarım hamilesindir
Senin nasıl gidiyoCanım öncelikle geçmiş olsun şuan ise geç döllenme olabilir lütfen stres yapma ve gününün geçmesini bekle kafanı dağıtmaya calış günün gelene kadar tekrar yaparsın umarım hamilesindir
Aslında kendini strese sokarak hayatını olumsuz etkiliyorsun şöyle düşün varsa zaten 10 gün sonra belli olucak yoksa zaten adet olucaksın yani kendimizi sıkarak strese sokarak olmayan şeyi olduramayiz sadece zarar veririz bol bol dua et içini ferah tut kafanı dağıtmaya çalış nasibi varsa hiçbirsey manii olmicak buna daha çok erken kesin sonuç söylemek içinTeşekkür ederim ama anlayamıyorum daha 5 gün var erken yaptım belki testi ama belirtilerin var neden yani gerçekten anlamıyorum ve düşünmekten hiç bir şey yapamıyorum
Ben adet oldum ya bende bekliyorum doğru zaman da Allah hayırlısıyla nasip eder inşallahSenin nasıl gidiyo
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş birakmasinBen adet oldum ya bende bekliyorum doğru zaman da Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah
2. Fotoğrafta gördüm ben de, yarın ilk idrarla tekrarla istersen. Adete 6 gün kala erken gebelik testinde çıkmamıştı, 4 gün kala kaset testle öğrenmiştim ben deKizlar bu hayalet çizgiyi bir tek ben mi gorebiliyorum. ?
Ay hadi İnşallah bakalım sabah yine yapalım2. Fotoğrafta gördüm ben de, yarın ilk idrarla tekrarla istersen. Adete 6 gün kala erken gebelik testinde çıkmamıştı, 4 gün kala kaset testle öğrenmiştim ben degüzel haberler verirsin inşallah
Peki 4 gün kala silik mi çıkmıştı? Benimki bildiğim gölge gibi tam bir hayalet çizgi. Eşime bile göstermedim yok deyip geçecek diye2. Fotoğrafta gördüm ben de, yarın ilk idrarla tekrarla istersen. Adete 6 gün kala erken gebelik testinde çıkmamıştı, 4 gün kala kaset testle öğrenmiştim ben degüzel haberler verirsin inşallah
Evet silik çıkmıştıPeki 4 gün kala silik mi çıkmıştı? Benimki bildiğim gölge gibi tam bir hayalet çizgi. Eşime bile göstermedim yok deyip geçecek diye
Evet silik çıkmıştı
Takibin aynı marka testle yapılması gerekiyor, içinizin rahat etmesi açısından kandan baktırın istersenizBu sabah yine yaptım.ilk idrarla yapamadım ama gittim başka bir marka test aldım.o da aynı çıktı hayalet çizgi. Gebelik olsaydı az da olsa bir yükselme olmazmiydi. Adete 3 gün var her gün devam edeyim bari. Offf yaaa çok kotu böyle umutla beklemek
Sonucun ne oldu kuzuKizlar bu hayalet çizgiyi bir tek ben mi gorebiliyorum. ?
Valla canım hala adet olmadım akıntım çok fazla hayır olsun bakalım bekliyorum 10 gün olunca doktora gidicemSonucun ne oldu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?