Erken gebelik Testi negatif olup hamile olan var mı

fatmaboztepe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
33
4
1
21
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım buraya şimsi kısaca bahsetmek istiyorum size normalde adet günüm 17 şubat ama ben her adetim de 1 veya 2 gün ileri oluyorum yani 15-16 arası olmayı bekliyordum o zamandan beri ağrılarım var bel bacak kasık ve göğüslerim şiş beklenen adet tarihimden 1 gün sonra yani bugün hem erken gebelik hem kaset test yaptım sonuç negatif daha önce erken gebelik testi yapıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı lütfen cevaplabilir mi ?

Kizlar bana da yardımcı olun lütfen 2 gündür kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. 3 ay önce düşük yaptım onun belirtileri de kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi. Adet günüme 5 gün var yaptığım bütün testler negatif ama ilk gebelikteki belirtilerin aynısı var. Acaba yine enfeksiyon mu var dicem ama göğüslerim neden sozliyo ve gebelik varsa neden negatif nedeeennn cildiricam

Canım öncelikle geçmiş olsun şuan ise geç döllenme olabilir lütfen stres yapma ve gününün geçmesini bekle kafanı dağıtmaya calış günün gelene kadar tekrar yaparsın umarım hamilesindir

Canım öncelikle geçmiş olsun şuan ise geç döllenme olabilir lütfen stres yapma ve gününün geçmesini bekle kafanı dağıtmaya calış günün gelene kadar tekrar yaparsın umarım hamilesindir
Teşekkür ederim ama anlayamıyorum daha 5 gün var erken yaptım belki testi ama belirtilerin var neden yani gerçekten anlamıyorum ve düşünmekten hiç bir şey yapamıyorum

Teşekkür ederim ama anlayamıyorum daha 5 gün var erken yaptım belki testi ama belirtilerin var neden yani gerçekten anlamıyorum ve düşünmekten hiç bir şey yapamıyorum
Aslında kendini strese sokarak hayatını olumsuz etkiliyorsun şöyle düşün varsa zaten 10 gün sonra belli olucak yoksa zaten adet olucaksın yani kendimizi sıkarak strese sokarak olmayan şeyi olduramayiz sadece zarar veririz bol bol dua et içini ferah tut kafanı dağıtmaya çalış nasibi varsa hiçbirsey manii olmicak buna daha çok erken kesin sonuç söylemek için

Kizlar bu hayalet çizgiyi bir tek ben mi gorebiliyorum. ?

Eklentiler

• IMG20240225100415.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 791
  • IMG20240225100458.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 793
Kızlar ben bişey sormak istiyorum ben geç ayın 23 de adet gördüm uygulamada 5 gün geciktigi yazıyor daha adet olmadım ama baş ağrım çok vücut ısısı var sabahları burnuma pis pis kokular geliyor belimde ağrı var kasığımda kramplar girip cikiyo sürekli ağlama hissi var her an biri bana catsa tartissam diyorum eşimin her hareketi gözüme batıyor sanki nefes alsa tartisiyom çok acikiyom ne yesem bende şişkinlik yapıyor sanki pet koydum koyu sarı akıntılar geliyor aca bu neden olabilir başına gelen varmı

2. Fotoğrafta gördüm ben de, yarın ilk idrarla tekrarla istersen. Adete 6 gün kala erken gebelik testinde çıkmamıştı, 4 gün kala kaset testle öğrenmiştim ben de güzel haberler verirsin inşallah
Peki 4 gün kala silik mi çıkmıştı? Benimki bildiğim gölge gibi tam bir hayalet çizgi. Eşime bile göstermedim yok deyip geçecek diye

Takibin aynı marka testle yapılması gerekiyor, içinizin rahat etmesi açısından kandan baktırın isterseniz

Kızlar merhabalar, reglime 2 gün kala beta baktırdım <2 çıktı negatif diye düşündüm zaten 2 gün sonrasında da regl oldum fakat 1 gün sürdü kalan 2 gün kahverengi lekelenme şeklindeydi. Çabuk bitti. Reglimin bitişinin üzerinden 2 gün geçti fakat ne koku hassasiyetim geçti ne de kasık batmalarım. Alttan bir ağrı hissediyorum, kasıklarımda da regl olacakmışım gibi bi sancı yine kanama oldu zannediyorum bakıyorum akıntı olmuş. Yoğun bir baş dönmesi yaşıyorum tansiyonum yer yer normal, ufak yükselmeler oluyor sadece. Enfeksiyon testi de yaptırdım bugün, idrar da verdim temiz. Gebelik olma ihtimali çok imkansız gibi geliyor. Yine de olabilir mi acaba bu tarz şeyler yaşayıp gebe olan var mı? Ovulasyon testi de yaptım bu arada acaba erken dönem yumurtlama mı var diye o da negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…