Erken gebelik testi ne zaman yapılmalı

Dilekdmr59

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
425
112
24
Adetime 7 gün var yumurta çatlama sonrası da 11. Günüm erken gebelik testi aldım ne zaman yapmalıyım sabırsızım yarın yapmak istiyorum ama daha erkense boşa da gitmesin
Erken gebelik testi yapıp hamile olduğunu kaç gün önce öğrenen oldu mu
Ve hangi markalar iyi

Adetime 7 gün var yumurta çatlama sonrası da 11. Günüm erken gebelik testi aldım ne zaman yapmalıyım sabırsızım yarın yapmak istiyorum ama daha erkense boşa da gitmesin
Ve hangi markalar iyi
6 gün önce sonuç verebiliyor ama kesin olsun derseniz 4 gün kala falan yapın

Ve hangi markalar iyi
Benim de aynı şekilde bugün 11. Günüm test var ama korkuyorum bakmaya doktor da adet geçikince bak demişti ama şuan tüm belirtileri ağır şekilde yaşıyorum

Bir daha alırsın yap gitsin canım için içini yemesin. Bu durumlarda sabırsız oluyoruz inşallah sabirsizliginin sonucunu mutlulukla açarsın 🥰

Benim yarın 4 gün kalıyor adetime daha fazla sabredemiyorum ya
Oğluma gebe kaldığımda çatlama sonrası 11. gün erken testte çok silik çizgi görmüştüm ben☺️sabahına kan vermiştim 18 çıkmıştı beta hcg. Çok hassas oluyorlar. Markası miratech ve predictordü

Eklentiler

• IMG_4861.jpeg
    IMG_4861.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 1.431
En az 283838 kere baktım silik çizgi var mı diye 🥲 sonra dedim zorlamaya gerek yok negatif
Adetine kaç gün var
Altı gün var cnm tek umut geç döllenme ama adet olana kadar daha test mest yapmam 😀 Gerçi testi erkende yapmış olabiliriz ben ilk sağlıksız geçirdiğim hamileliliğimde kaset test test yapmıştım 3 gün kala negatifti adet olana kadar umut bitmiyor 🫠

X