• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken gebelik testi ne derece güvenilir?

arkadaşlar erken gebelik testleri ilişkiden 6 gün sonra dahi hamilelik varsa pozitif sonuç verdiği söyleniyor.14 günde idrara karışan bHCG hormonu nasıl oluyor da 6 gün sonra idrarda belli oluyor?bu konuda bilgisi olan varsa açıklayabilir mi acaba.teşekkürler.
Arkadadlar benm adetimefe bir hafta vat bugun o testten yaptm negatif cokti acaba nekadar guvenilir

Ben sunu biliyorum kizlar yumurtlama zamaninizda vucut yumurtayi catlatmak icin hcg hormonu salgiliyor azda olsa sizde o arada hassas test yaptiginizda silikte olsa pozitif sonuç veriyo ve siz yaniliyorsunuz :)

Merhaba Arkadaslar bende sizin gibi hamilemiyim degilmiyim diye cok sabirsizim bu ay her zaman kinden farkli bikac sey yasadim adetimde normal de 7 sinde olmaliydi benimki hatta her ay üc dört gün önceden lekeler baslardi bugun ayin 8 i ve daha bisey yok bu ayki belirtilerimde gögüs uclarimda tuhaf bi agri ve sizlama oldu gerci bir iki gün sürdü cok uykum var halsizim istahim acildi bide bikac sefer vajinadan su gibi bisey geldi hic olmayan biseydi yani bunlari düsünerek test yaptım tabi ucuz bi testdi ama tek cizgi cikti üc dört gün daha bekleyip bi daha deniyecem cikmasada jinekologa giderim

Back