Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar erken gebelik testleri ilişkiden 6 gün sonra dahi hamilelik varsa pozitif sonuç verdiği söyleniyor.14 günde idrara karışan bHCG hormonu nasıl oluyor da 6 gün sonra idrarda belli oluyor?bu konuda bilgisi olan varsa açıklayabilir mi acaba.teşekkürler.
Ama sevgili chistak
Bizlere de haber et, merak ederim. En iyi dileklerim seninle...
Seni üzen önceki deyimleri düşünme. Unutma ki ben dahil bir çok kadın yaşadı. Kendine iyi bak. Bn bir markete gideyim sen de hadi bir test yap. Öfff bak on gün daha geçebilirse ben de test yapabilirim.
az önce test yaptım negatif sanırım adet günümün geçmesini beklemem gerekiyor
Arkadaşlar geçen ayki test serüvenimi aynen aktarıyorum. İşte bendenizin kayışı kopardığı anlar...
Günlük
SAT: 26 Nisan
Aynı gün telefona yumurtlama gününü hesaplasın diye ilgili aplikasyon yüklendi.
Kocaya sevişme takvimi ile bilgi verildi (Tamam, kabul ediyorum ültimatom çekildi)
5 nisandan itibaren iki günde bir etkinlik yaşandı.
10 mayıs teorik olarak asıl ovuluasyon günüydü. Adam uyuyakaldı. Akabinde tarafımdan fırçalandı.
Cumartesi sabah yine birlikte olundu ve adamdan "düş artık yakamdan" diye azar işitildi. Ama tarafımdan pes edilmedi
13 mayısta erken gebelik testi yapıldı: negatif
15 mayısta tekrar erken gebelik testi tapıldı: yine negatif
16 mayıs çantamı kaptığım gibi herhangi bir hastaneye gidip kan testi yaptırdığım gün: sonuç negatif
16 mayıs akşamı kocaya kan testi yaptırdığımın ve negatif olduğunun söylendiği gün.
Akabinde doktor olan kocamın benimle dalga çektiği anlar yaşandı. hamile olsam bile sonucun negatif olabileceğini söyledi.
17 mayıs sabahı: adam işe gitmeden önce yine dalga geçti.
17 mayıs 18:37 bir daha kocaya anlatmama ve sadece sizlerle paylaşmaya karar verildiği gün...
niye bu kadar acele ediyosun öğrenmek için merakındanmı yoksa baska bir şeyden dolayımı
Arkadaşlar geçen ayki test serüvenimi aynen aktarıyorum. İşte bendenizin kayışı kopardığı anlar...
Günlük
SAT: 26 Nisan
Aynı gün telefona yumurtlama gününü hesaplasın diye ilgili aplikasyon yüklendi.
Kocaya sevişme takvimi ile bilgi verildi (Tamam, kabul ediyorum ültimatom çekildi)
5 nisandan itibaren iki günde bir etkinlik yaşandı.
10 mayıs teorik olarak asıl ovuluasyon günüydü. Adam uyuyakaldı. Akabinde tarafımdan fırçalandı.
Cumartesi sabah yine birlikte olundu ve adamdan "düş artık yakamdan" diye azar işitildi. Ama tarafımdan pes edilmedi
13 mayısta erken gebelik testi yapıldı: negatif
15 mayısta tekrar erken gebelik testi tapıldı: yine negatif
16 mayıs çantamı kaptığım gibi herhangi bir hastaneye gidip kan testi yaptırdığım gün: sonuç negatif
16 mayıs akşamı kocaya kan testi yaptırdığımın ve negatif olduğunun söylendiği gün.
Akabinde doktor olan kocamın benimle dalga çektiği anlar yaşandı. hamile olsam bile sonucun negatif olabileceğini söyledi.
17 mayıs sabahı: adam işe gitmeden önce yine dalga geçti.
17 mayıs 18:37 bir daha kocaya anlatmama ve sadece sizlerle paylaşmaya karar verildiği gün...
Merhaba arkadaşlar,
Ben eşi doktor olan bir kafın olarak, adamın dediklerine kulak asmadan iki gunde bir erken gebelik testi almış ve hala ikna olmamış biriyim. Erken gebeik testleriyle kişisel tarihimi yazdım kızlar. Gecen ayki ovuluasyon gunumden 5 sonra çok kez yaptım ve hatta maasımı bitirdim. Artık utanıp farklı eczanelerden alıyordum.
Simdi yolunu buldum. Gectigimiz cumartesi ovaluasyon gunumdu. Bugun yine test yapmak aklıma dustu. Yapmayacağım. Az sonra evi toplayıp dus alacağım. Arkadaslar cok erken günlerde cidden işe yaramıyor. Sinirlerinizi bozmayın. Embriyonun döllendikken sonra rahme yerleşmesi zaten ortalama 1 hafta suruyor. Hormon değerlerinin idrarda belli olacak kadar yukselmesi ise yine enaz 1 hafta sürüyor. Dolayısıyla gebelik en erken cinsel ilişkiden ortalama 16-17 gun sonra anlaşılabiliyor.
Sevgiler