Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken yapmışsın. O testlerin fazla doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum en azından adete 4 gün kala falan yapsaydınErken gebelik tesyi yaptim adetime 1 hafta kala sadece bir tane cizgi cikti dogruluk orani nedir??
Umarım öyledirGeç döllenme de ola bilir en iyi sonuç adet döneminizde belli olur yani adet gününğz geldikten 1 gün sonra tekrar test yapın silik çizgi çıkarsa da kan testi yaptırın umarım istiyorsanız hamilesinizdir![]()
Yaptığım testlere bakar mısınız kızlar dediğim gibi daha adetime 7 8 gün varUmarım öyledir![]()
Silik te çikmadı ki☺Geç döllenme de ola bilir en iyi sonuç adet döneminizde belli olur yani adet gününğz geldikten 1 gün sonra tekrar test yapın silik çizgi çıkarsa da kan testi yaptırın umarım istiyorsanız hamilesinizdir![]()
Yok gibi sanki belirtin var mi canmYaptığım testlere bakar mısınız kızlar dediğim gibi daha adetime 7 8 gün var
Testlerin ikisi pozitif kiYaptığım testlere bakar mısınız kızlar dediğim gibi daha adetime 7 8 gün var
Benim silik çikmadi canimBende seninle aynı durumdayım 1 hafta var adetime 3 tane test yaptım 2 tanesi silik çıktı son yaptığım tek çizgi ama testte yeşil bir renk oldu anlam veremedim
Var kuzum ağrılarımdan anladım bende bide düşük yaptığım hamileliğim de de şişkinliği çok olmuştu şimdide çok şişkinlik varYok gibi sanki belirtin var mi canm
Yaaa gerçekten miTestlerin ikisi pozitif ki![]()
Yani bende biraz erken yaptım canım ondan aynı dedimBenim silik çikmadi canim
Yaptığım testlere bakar mısınız kızlar dediğim gibi daha adetime 7 8 gün var
O yeşil renk niye çıkar ki testte geçersiz mi ki acabaBen sonuncu görselde hafif silik bi çizgi gördüm gsliba.
O yeşil renk niye çıkar ki testte geçersiz mi ki acaba
Aynen çok erken daha bekliycen artık bendeyeşil mi tam belli olmuyor renk. Ama erken hakikaten daha 1 hafta varsa. Ben de 5 gün var bekliyorum ay ı şekilde.
Aynen çok erken daha bekliycen artık bende
gebelık testi fabrikaları bizim sayemızde evlerıne ekmek götürüyor zaten
inşallah hepiniz hamılesınızdır kızlar![]()