Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi kullanımı ile ilgili yardıö

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeze _skcn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
441
305
18
40
Merhaba arkadaşlar bat'a 7 gün var yarın erken gebelik testi yapmak istiyorum fakat daha önce hiç kullanmadım. Forumda okuyorum sabah uyandığınızda vs. Diye öneriler var rn uygun ne zaman yapmam lazım ve sıvı alımına dikkat edin derken neyi kastediyorsunuz ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben bata 9 gun kala, aksama dogru yapmistim, cok silik 2 cizgi cikmisti, gebelik varsa cikiyor yani, sabah oglen farketmez. Ama gec dollenme olmussa cikmaya da bilir.

Anladım tşk ederim . forumda genelde sabah uyanınca yapılıyor diye aklımda kaldı birde çok sıvı almamak mı gerekiyor yoksa tersimiydi bilemedim :110:
Benim arefe gününden beri belinde hareketlerini kısıtlayacak kadar ağrı var , bugünde kasıklarımda bir ağırlık var hani adet olacakmışım hissi ama 7 gün var bat'a bu kadar erken kasığımda ağırlık olmazdı

İlk idrarla yapılıyor hormon biriksin daha net çıksın diye yada sıvı almamak gerekiyor 4-5 saat gibi bir süre sonra da yapılabiliyor. Ama bana kalırsa sabah ilk idrarı bekle belki varsa gözükme ihtimali çoğalır :)

Ay
İlk idrarla yapılıyor hormon biriksin daha net çıksın diye yada sıvı almamak gerekiyor 4-5 saat gibi bir süre sonra da yapılabiliyor. Ama bana kalırsa sabah ilk idrarı bekle belki varsa gözükme ihtimali çoğalır :)
Ay inş yaa denemenin 4. Ayı bu 4 aydırda forumu yakı dan takip ediyorum deneyimleri vs. Ama o kadar çok bekleyip hüsran yaşayan görüyorumki korku kaplıyor içimi ister istemez. Birde belinde problem var fakat , ya hamilelik olursa diye ilaç vs. Hiçbirşey kullanmıyorum sürekli acı çeker haldeyim . bu sefer bende test yapayım da yoksa bişi gidip iğne yaptıracam artık psikolojimi bozmaya başladı bu durum

Cnm 6 gün kala erken gebelik testinde çıkmamıştı bnm 2 gün kale normal kaset testle öğrendim yani negatif çıksa bile yanıltabilir dikkatli ol

Cnm 6 gün kala erken gebelik testinde çıkmamıştı bnm 2 gün kale normal kaset testle öğrendim yani negatif çıksa bile yanıltabilir dikkatli ol
Almadım zaten prodüktör marka vardı 29,5 çok pahalı yanıltma payıda var diye almadım normal test aldım ihtiyaç duyarsam iki gün kala yaparım inş vardır da birşey

Back