- 30 Temmuz 2021
- 196
- 35
- 18
- 27
- Konu Sahibi aysays3434
-
Yumurtlamanin kaçıncı günüydü acabaProdoctor erken gebelik testini kullandım 8 gün önceden doğru gösterdi canım ama bu markayı kullanan herkeste aynı etkiyi vereceğini düşünmüyorum kimisinde geç döllenme olup yanılma payı oluyor testler de erken göstermiyor o yüzden
Bende predictor aldım ama daha kullanmadım net sonuç alabilmek için adetten 3 gün önce kullanmayı düşünüyorum ama herkes farklı birşey söylüyor kimisi güvenilir degil diyor kimisi çok iyi diyor ben Trendyoldan 20 liraya aldım indirimde normalde eczanede 58 liraSelam kızlar
Erken gebelik testi kullananların yorumlarını merak ediyorum. Hangi marka beklenen adete kaç gün önceden yapıldı vs. Ona göre sipariş vereceğim.
Teşekkürler
Reglime 8 gün var predictor aldım yapsam sonuç çıkar mı acabaPredıctor kullandım 4 gün önce doğru sonuç verdi
Ben de predictor aldım. Bakalım bu ay deneyeceğim gebelik belirtilerim çok var güvenilir olup olmadığını yazarım. Reglime 8 gün var yapmamak için zor tutuyorum kendimiBende predictor aldım ama daha kullanmadım net sonuç alabilmek için adetten 3 gün önce kullanmayı düşünüyorum ama herkes farklı birşey söylüyor kimisi güvenilir degil diyor kimisi çok iyi diyor ben Trendyoldan 20 liraya aldım indirimde normalde eczanede 58 lira
Bence regl gününüzde yapın bazen geç döllenme olabiliyorReglime 8 gün var predictor aldım yapsam sonuç çıkar mı acaba
Bence biraz daha bekleyin varsa bile henüz çok erkenReglime 8 gün var predictor aldım yapsam sonuç çıkar mı acaba
Aaaa benimde 8 gün varr yapma yapmaa tut kendini 3 4 gün kala yap daha iyi sonuç alırsınBen de predictor aldım. Bakalım bu ay deneyeceğim gebelik belirtilerim çok var güvenilir olup olmadığını yazarım. Reglime 8 gün var yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Yumurtlama takibi yapmamıştım zaten kimyasal gebelikle sonuçlanmıştıYumurtlamanin kaçıncı günüydü acaba
Yaptıım ve negatif. Beklediğim bi sonuctu zaten regle bi kac gun kala yapacağım tekrarAaaa benimde 8 gün varr yapma yapmaa tut kendini 3 4 gün kala yap daha iyi sonuç alırsın
8 günüm var. Test yaptığımda sonuçlarımı paylasacağım siz de paylasın lütfen meraktayımDün yazmışsınız 7 gün kaldı sanırım benimde 7 gün kaldı çok sabırsızım :)
Daha cokk erkenn gec dollenmede olabilir 3 gün kala yap yada sabredebilirsen bekle reglin geçsin inşAllah hamileyizdirrrYaptıım ve negatif. Beklediğim bi sonuctu zaten regle bi kac gun kala yapacağım tekrar
Daha cokk erkenn gec dollenmede olabilir 3 gün kala yap yada sabredebilirsen bekle reglin geçsin inşAllah hamileyizdirrr
Maşallah,Allah bağıslasın. Birliktelikten kaç gün sonra olduğunu hatırlıyor musunuz?4 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştıEki Görüntüle 2895876
Yok malesef ama sanırım adete yakın yumurtlama olduMaşallah,Allah bağıslasın. Birliktelikten kaç gün sonra olduğunu hatırlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?