How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken gebelik testi kızlar lütfen cevap verin

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Kızlar adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptim sonuç negatif. Bu testin güvenirliği var mıdır sizce. Adetimden 5 gün sonra ilişki yaşadım eşimle. İliskiden 4 gün sonra kasık ağrılarım başladı hiç geçmedi. Adete 13 gün kala kasık ağrısı başlar mi. Ve hala ağrılarım var

Adete en az 5 gün varken doğru sonuç veriyor. Üzerinde yazıyor zaten

Canim üzerinde iliskiden 5-7 gün sonra yazıyor . Aslında saçma geliyor iliskiden bu kadar kısa süre de nasıl gosterebilir

Canim üzerinde iliskiden 5-7 gün sonra yazıyor . Aslında saçma geliyor iliskiden bu kadar kısa süre de nasıl gosterebilir
Göstermez o kadar kısa sürede enn iyisi idrar testi için reglin gecikmesi regl geçmesini bekleyemıyorsanız da kan testi

Hangi marka bilmiyorum ama çok gerçekçi gelmedi bana

Kızlar adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptim sonuç negatif. Bu testin güvenirliği var mıdır sizce. Adetimden 5 gün sonra ilişki yaşadım eşimle. İliskiden 4 gün sonra kasık ağrılarım başladı hiç geçmedi. Adete 13 gün kala kasık ağrısı başlar mi. Ve hala ağrılarım var

Adete 8 gün kala yapmışsınız. Testlerde adet gecikmesinden geriye doğru 7 gün yazıyor. Yani adete 6 gün kala en erken bakmanız gerekirdi.

İlişkiden 5-7 gün sonra imkansız kanda bile net çıkmaz ki.. benim idrar testim erken gebelik testiydi adet günümde negatif çıktı kanda pozitifti.

Ben adetime 3 gun kala predictor yaptim. Adet yakin olmasina ragmen onda bile cok silik cikti .Biraz daha bekleyip yeniden yapin

Back