Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erken gebelik testi ile normal gebelik testi
- Konu Sahibi dertist12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
Fotograf yukler misiniz? Bu testlerin hcg algilamalari farkli. Erkenler daha dusuk hcg algiliyor. Fotoğraflara bakayim once. Kuruma falan degilse kan verin. Insallah vardir.kizlar erken gebelik testi yaptim pozitif normal gebelik testi negatif basina boyle bisey gelen varmi?
4 gün kala tekrarla kaset test ileMerhabalarRegl günüme 6 gün varken erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle 1 gün sonrada kaset test yaptım negatifçıktı. Sizce gebelik var mıdır?
Eki Görüntüle 2749229

Tekrarlayacagim inşallah, zaman geçmiyor belirtilerim de hafif başladı bakalım artık4 gün kala tekrarla kaset test ile![]()

- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
canım benimde adetim bir gün geçti kaset test yaptım negatif gibi hafiften hayelet var ama anlamadım 1 gün geçmeyle daha koyu olması gerekirdi dımeTekrarlayacagim inşallah, zaman geçmiyor belirtilerim de hafif başladı bakalım artık![]()
canım benimde adetim bir gün geçti kaset test yaptım negatif gibi hafiften hayelet var ama anlamadım 1 gün geçmeyle daha koyu olması gerekirdi dıme
Geç döllenmeden dolayı silik çıkmıştır belkide. Aman ben idrar testlerine guvenmiyorum artık, benimki de öyleydi kan testi yaptırdım hamile değilmişim hayalet çizgiler de yaniltabiliyor en iyisi kan ver sencanım benimde adetim bir gün geçti kaset test yaptım negatif gibi hafiften hayelet var ama anlamadım 1 gün geçmeyle daha koyu olması gerekirdi dıme
Testle ilgili fikir sahibi değilim fakat 4 gün gecikmeye daha koyu çıkması lazımdı ama geç döllenme vs durumları olabilir belki yarın yine tekrarlayınKızlar merhaba adetim 4 gun gecikti sabah test yaptım bebe time marka ama güvenilir değil diyorlar sizce de öyle mi acaba
Eki Görüntüle 2753636
Sabah başka marka aldım yapicam yarinTestle ilgili fikir sahibi değilim fakat 4 gün gecikmeye daha koyu çıkması lazımdı ama geç döllenme vs durumları olabilir belki yarın yine tekrarlayın
- 3 Aralık 2020
- 235
- 183
- 18
- 30
Merhaba canım neden sordun ki ikinci çizgi var gebesin hayırlı olsun ne konuda yardım istedin onu anlamadım ?Merhaba Kızlar benim testime de bakabilir misiniz lütfen adetime 1 ya da 2 gün kala yaptım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim![]()
- 27 Aralık 2020
- 72
- 88
- 8
Erken gebelik testi ya diğer testten yapmadım bu kesin sonuç veriyor mu acaba diye endişe ettim o yüzdenMerhaba canım neden sordun ki ikinci çizgi var gebesin hayırlı olsun ne konuda yardım istedin onu anlamadım ?

- 3 Aralık 2020
- 235
- 183
- 18
- 30
Endişe etme canım ben burdayım diye bağırıyor resmen hamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı da benim ve olmayanların başınaErken gebelik testi ya diğer testten yapmadım bu kesin sonuç veriyor mu acaba diye endişe ettim o yüzden![]()


- 27 Aralık 2020
- 72
- 88
- 8
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızEndişe etme canım ben burdayım diye bağırıyor resmen hamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı da benim ve olmayanların başına![]()
Endişe etme canım ben burdayım diye bağırıyor resmen hamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı da benim ve olmayanların başına![]()

