Erken gebelik testi ile ilgi sorum vardı

zeytob

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2024
81
3
6
25
Merhabalar erken gebelik testi yapıcam fakat adetime 5 gün filan var yapsam doğru çıkarmı

%75 civarı diyor testler. En garantisi gecikmede yapmanız, son güne kadar negatif çıkıp adet günü pozitife dönen birçok kadın var burada da

Gecikme olmassa hamilelik riski de yok değilmi
Hamile kalmayı risk olarak görüyorsan hamile olmak istemiyorsun sanırım. Milyon tane aynı konu da sürekli soru sormuşsun. Yanii anlamadım sebebini, yazılanları anlamayıp tekrardan yine konu açıyorsun. Hamile kalmaktan çok korkuyorsan ilişkiye girme.

Gecikme olmassa hamilelik riski de yok değilmi
Gecikme olmaması demek, adet olduğunuz anlamına geliyor. E bu da tabii ki hamile olmadığınız anlamına gelir.

Boyle olupta pozitif sonuc alan var mı

Eklentiler

• 20240214_204506.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 634
Merhabalar erken gebelik testi yapıcam fakat adetime 5 gün filan var yapsam doğru çıkarmı
Hiç para verip almayın her türlü erken gebelik testını aldım ve hüsran yemin ediyorum gebelik varsa kaset testede silikte olsa çıkıyor tamamen para tuzağı Trendyoldan kaset test sipariş etttim topluca kontrol edıyorum çok anlamsızmıs gerçekten bı dünya para vermek tanesı 10 tl gelıyor trendyolda

Sizin erken gebelik testinde çıkmayıp kaset testte mi çıkmıştı hamileliğiniz nasıl anladınız

Sizin erken gebelik testinde çıkmayıp kaset testte mi çıkmıştı hamileliğiniz nasıl anladınız
Sizin gibi idi benim de Bu sekılde çıkınca gebeyim sandım doktora gitttim ve 0.722 olarak çıktı betam gebelık yoktu ama rahim 19mm kalınlaşmıştı. Ben zaten 2 ay önce dış gebelık gecırdım . Doktora dün gitttim bu arada . Bence dün yaptıysanız bugün yine yapın çizgi net olmadan dr gitmeyin evde varsa su an deneyın kaset testle de yapın boşa o kdr para vermeyın çok cidddiyim . Dünde aynı hatayı yaptım 230₺ ödedim çok pişmanım ve ikiside var çıkmıştı atıcam resmi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…