• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi için erken mi

Hasber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Hayrılı akşamlar güzel anneler ve anne adayları ben aşılama yaptırdım 3.kez bugün 9.gün hafif göğüs hassasiyeti var ve halsizim umarım bebeğimin tuttuğunun işaretidir 20 şubat adet günüm yarından sonra 4 gün kalacak inşallah erken davranmıyorumdur çok istiyorum 4 buçuk yıldır uğraşıyorum Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah çok zor şeyler yaşadım inşallah Rabbim bu ay güldürür yüzümü Rabbim ne verirse hayırlısını versin İnşallah size sorum +med gebelik testi güvenilirmi erken testlerden yanıltıcı olmaz demi bu sefer ümitliyim Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah çok istiyorum bebek sesi duyduğum zaman hemen o yöne bakıyorum aceba diyorum bende yaşayabilecekmiyim aynı duyguyu diye Allahım kurban olduğum Rabbim hiç kimseye aratmasın çok zor bunu yaşayan bilir Allahım isteyen dileyen herkese versin inşallah herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 💙

Hayrılı akşamlar güzel anneler ve anne adayları ben aşılama yaptırdım 3.kez bugün 9.gün hafif göğüs hassasiyeti var ve halsizim umarım bebeğimin tuttuğunun işaretidir 20 şubat adet günüm yarından sonra 4 gün kalacak inşallah erken davranmıyorumdur çok istiyorum 4 buçuk yıldır uğraşıyorum Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah çok zor şeyler yaşadım inşallah Rabbim bu ay güldürür yüzümü Rabbim ne verirse hayırlısını versin İnşallah size sorum +med gebelik testi güvenilirmi erken testlerden yanıltıcı olmaz demi bu sefer ümitliyim Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah çok istiyorum bebek sesi duyduğum zaman hemen o yöne bakıyorum aceba diyorum bende yaşayabilecekmiyim aynı duyguyu diye Allahım kurban olduğum Rabbim hiç kimseye aratmasın çok zor bunu yaşayan bilir Allahım isteyen dileyen herkese versin inşallah herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 💙
Sonucun ne oldu canım

İlk erken gebelik testi yaptım 10.gün çok silik çıktı çizgi daha sonra dün 12.gün özelde kan verdim negatif dedi beta hcg değeri kaç dedim burda öyle değer yok dedi hızlı testmiş adı anlamadım o yüzden bugün sağlık ocağına gidip tekrar kan vercem yarın da sonuç alcam hayırlısı
İlk defa böyle bir şey duydum şaşırtıcı gerçekten

Valla bende eşimle beyin fırtınası yaşadık resmen bugün adet günüydü olmadı umarım olmam olmazsan cuma günü hastaneye gidecem kan verecem
Bizde bugün gittik kan için öyle dediler ya sadece pozitif negatif olduğunu söyleriz değer öğrenmek istiyorsanız 2 gün bekleyin diye kabul etmedik devlet hastanesine gittik 1 buçuk saatte çıktı. Bence normal kaset testleri yapıyorlar kan verseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız

kızlar benim de adete 6-7gün var az önce dayanamayıp test yaptım böyle çıktı bana silik çizgi var gibi geldi sizce ?
Snapchat-1272514196.jpg
IMG_20240220_230854.jpg

Back
X