Hayrılı akşamlar güzel anneler ve anne adayları ben aşılama yaptırdım 3.kez bugün 9.gün hafif göğüs hassasiyeti var ve halsizim umarım bebeğimin tuttuğunun işaretidir 20 şubat adet günüm yarından sonra 4 gün kalacak inşallah erken davranmıyorumdur çok istiyorum 4 buçuk yıldır uğraşıyorum Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah çok zor şeyler yaşadım inşallah Rabbim bu ay güldürür yüzümü Rabbim ne verirse hayırlısını versin İnşallah size sorum +med gebelik testi güvenilirmi erken testlerden yanıltıcı olmaz demi bu sefer ümitliyim Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah çok istiyorum bebek sesi duyduğum zaman hemen o yöne bakıyorum aceba diyorum bende yaşayabilecekmiyim aynı duyguyu diye Allahım kurban olduğum Rabbim hiç kimseye aratmasın çok zor bunu yaşayan bilir Allahım isteyen dileyen herkese versin inşallah herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testi için erken mi
- Konu Sahibi Hasber
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin İnşallah Allah razı olsunAllah dualarınızı kabul etsin inş yüzünüz Güler
Sonucun ne oldu canımHayrılı akşamlar güzel anneler ve anne adayları ben aşılama yaptırdım 3.kez bugün 9.gün hafif göğüs hassasiyeti var ve halsizim umarım bebeğimin tuttuğunun işaretidir 20 şubat adet günüm yarından sonra 4 gün kalacak inşallah erken davranmıyorumdur çok istiyorum 4 buçuk yıldır uğraşıyorum Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah çok zor şeyler yaşadım inşallah Rabbim bu ay güldürür yüzümü Rabbim ne verirse hayırlısını versin İnşallah size sorum +med gebelik testi güvenilirmi erken testlerden yanıltıcı olmaz demi bu sefer ümitliyim Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah çok istiyorum bebek sesi duyduğum zaman hemen o yöne bakıyorum aceba diyorum bende yaşayabilecekmiyim aynı duyguyu diye Allahım kurban olduğum Rabbim hiç kimseye aratmasın çok zor bunu yaşayan bilir Allahım isteyen dileyen herkese versin inşallah herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Merhaba bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı flaş ve gün ışığında görüyorum umarım vardır pazar günü kan vermem gerekiyor kan vercem inşallah kanda çıkar dualarınızda bulunmak dileği ileSonucun ne oldu canım
Fotoğrafı varsa atsana canım bakalım inşallah vardırMerhaba bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı flaş ve gün ışığında görüyorum umarım vardır pazar günü kan vermem gerekiyor kan vercem inşallah kanda çıkar dualarınızda bulunmak dileği ile
Hiç çekmedim çünki fotoğrafta hiç görünmüyor ben bakarken bile hayal görüyor gibiyim ama flaşla bakınca görünüyor bilmiyorum pazar günü kan vericem en garanti kan vermekFotoğrafı varsa atsana canım bakalım inşallah vardır
Aşılamamı yaptınızBenimde reglime 4 gün var kaset test var elimde ama daha cesaret edemedim yapmaya
İlk erken gebelik testi yaptım 10.gün çok silik çıktı çizgi daha sonra dün 12.gün özelde kan verdim negatif dedi beta hcg değeri kaç dedim burda öyle değer yok dedi hızlı testmiş adı anlamadım o yüzden bugün sağlık ocağına gidip tekrar kan vercem yarın da sonuç alcam hayırlısıSonucunuz ne oldu acaba
İlk defa böyle bir şey duydum şaşırtıcı gerçektenİlk erken gebelik testi yaptım 10.gün çok silik çıktı çizgi daha sonra dün 12.gün özelde kan verdim negatif dedi beta hcg değeri kaç dedim burda öyle değer yok dedi hızlı testmiş adı anlamadım o yüzden bugün sağlık ocağına gidip tekrar kan vercem yarın da sonuç alcam hayırlısı
Valla bende eşimle beyin fırtınası yaşadık resmen bugün adet günüydü olmadı umarım olmam olmazsan cuma günü hastaneye gidecem kan verecemİlk defa böyle bir şey duydum şaşırtıcı gerçekten
İnşAllah herşey gönlünüzce olsun inşallahBenimde bugün çatlatmanın 13. Günün aşılamanın 11. Günü 3 gündür test yapıyorum silik de olsa pozitifi görüyorum inşallah vardır
Teşekkür ederim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Akşam Kan verdim 49 çıktı benim
İnşAllah herşey gönlünüzce olsun inşallah
Bizde bugün gittik kan için öyle dediler ya sadece pozitif negatif olduğunu söyleriz değer öğrenmek istiyorsanız 2 gün bekleyin diye kabul etmedik devlet hastanesine gittik 1 buçuk saatte çıktı. Bence normal kaset testleri yapıyorlar kan verseniz daha sağlıklı sonuç alırsınızValla bende eşimle beyin fırtınası yaşadık resmen bugün adet günüydü olmadı umarım olmam olmazsan cuma günü hastaneye gidecem kan verecem
Maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben adet oldum bu seferde olmadı çok üzgünüm Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahTeşekkür ederim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Akşam Kan verdim 49 çıktı benim