Erken gebelik testi hatalı sonuç?

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
877
1.028
113
37
Arkadaşlar erken gebelik testi yanlış sonuç veren oldu mu hiç aranızda? Özellikle days comfort olan?

Ben bata 5 gun kala yapmıştım negatifti, regli 1 gün gece ucuz testlerden yaptım pozitifi gördüm laboquik markaydi benimki

Ben bata 5 gun kala yapmıştım negatifti, regli 1 gün gece ucuz testlerden yaptım pozitifi gördüm laboquik markaydi benimki
Cevabın için çok teşekkür ederim canım öncelikle :) ben de 4 gün kala yaptim yani dün negatifti. Eczacı testi o kadar övdü ki anlatamam.. Ama adet olacak gibi de değilim. ( Her ay çok net yaşarım da adet belirtilerini) bu ay da klomen kullanmıştım

Herkesin bünyesi farklı kandan idarara beta hcg nin gecme suresi, bebegin rahme tutunma suresi vs.etkileyebilir en güzeli regl tarihini bekleyip test yapmak

Cevap gelir mi bilmiyorum ama benim adet gunume 4 gun var erken gebelik testi yaptım days comfort marka.
Negatif cıktı.
Kullanan ve dogru sonuc alan var mı?
Hala umutla bekliyorum..

Ben de adet günümde yani bugün yaptım yumurtlayalı bugün 14 gün oldu. Comfort yaptımm negatif çıktı bilmiyorum bu ay klomen kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…