Erken gebelik testi hatalı sonuç?

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
877
1.028
113
37
Arkadaşlar erken gebelik testi yanlış sonuç veren oldu mu hiç aranızda? Özellikle days comfort olan?

Ben bata 5 gun kala yapmıştım negatifti, regli 1 gün gece ucuz testlerden yaptım pozitifi gördüm laboquik markaydi benimki

Ben bata 5 gun kala yapmıştım negatifti, regli 1 gün gece ucuz testlerden yaptım pozitifi gördüm laboquik markaydi benimki
Cevabın için çok teşekkür ederim canım öncelikle :) ben de 4 gün kala yaptim yani dün negatifti. Eczacı testi o kadar övdü ki anlatamam.. Ama adet olacak gibi de değilim. ( Her ay çok net yaşarım da adet belirtilerini) bu ay da klomen kullanmıştım :(

Cevabın için çok teşekkür ederim canım öncelikle :) ben de 4 gün kala yaptim yani dün negatifti. Eczacı testi o kadar övdü ki anlatamam.. Ama adet olacak gibi de değilim. ( Her ay çok net yaşarım da adet belirtilerini) bu ay da klomen kullanmıştım :KK43:
Herkesin bünyesi farklı kandan idarara beta hcg nin gecme suresi, bebegin rahme tutunma suresi vs.etkileyebilir en güzeli regl tarihini bekleyip test yapmak

Cevap gelir mi bilmiyorum ama benim adet gunume 4 gun var erken gebelik testi yaptım days comfort marka.
Negatif cıktı.
Kullanan ve dogru sonuc alan var mı?
Hala umutla bekliyorum.. 😔

Ben de adet günümde yani bugün yaptım yumurtlayalı bugün 14 gün oldu. Comfort yaptımm negatif çıktı bilmiyorum bu ay klomen kullanmıştım

Back
X