Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabın için çok teşekkür ederim canım öncelikle :) ben de 4 gün kala yaptim yani dün negatifti. Eczacı testi o kadar övdü ki anlatamam.. Ama adet olacak gibi de değilim. ( Her ay çok net yaşarım da adet belirtilerini) bu ay da klomen kullanmıştımBen bata 5 gun kala yapmıştım negatifti, regli 1 gün gece ucuz testlerden yaptım pozitifi gördüm laboquik markaydi benimki
Herkesin bünyesi farklı kandan idarara beta hcg nin gecme suresi, bebegin rahme tutunma suresi vs.etkileyebilir en güzeli regl tarihini bekleyip test yapmakCevabın için çok teşekkür ederim canım öncelikle :) ben de 4 gün kala yaptim yani dün negatifti. Eczacı testi o kadar övdü ki anlatamam.. Ama adet olacak gibi de değilim. ( Her ay çok net yaşarım da adet belirtilerini) bu ay da klomen kullanmıştım![]()
benArkadaşlar erken gebelik testi yanlış sonuç veren oldu mu hiç aranızda? Özellikle days comfort olan?
Paylaşabilir misin durumunu canım :)
İnşallah olmam da yaparım teşekkür ederim :)Herkesin bünyesi farklı kandan idarara beta hcg nin gecme suresi, bebegin rahme tutunma suresi vs.etkileyebilir en güzeli regl tarihini bekleyip test yapmak
ylnci pozitif verdi canmPaylaşabilir misin durumunu canım :)
Aa, bir de böylesi var demek kiylnci pozitif verdi canm
aynen bide 25 tlAa, bir de böylesi var demek kiçok üzüldüm canım ya.. Resmen para tuzağı
![]()
İnş benimki de gerçek negatif değildiraynen bide 25 tl