Gerçekten hala inanamıyorum yada hayal kırıklığına uğradğım için şüpheli gebelik diye düşünüyorum 2 düşüğüm oldu oglumdan sonra hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum kan wermeyePozitif canım kan verip takip et
Umarım sağlıklıdır benimde 2 kimyasal gebeliğim oldu bi tanesi böyle cıktığında 20 civarı cıkmıştı inşallah iki gün sonra daha belirginleşir kan vermiyorsanda iki gün sonra testi tekrarla benceGerçekten hala inanamıyorum yada hayal kırıklığına uğradğım için şüpheli gebelik diye düşünüyorum 2 düşüğüm oldu oglumdan sonra hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum kan wermeye
Umarım inşallahUmarım sağlıklıdır benimde 2 kimyasal gebeliğim oldu bi tanesi böyle cıktığında 20 civarı cıkmıştı inşallah iki gün sonra daha belirginleşir kan vermiyorsanda iki gün sonra testi tekrarla bence
Evet ama senin de öyle olucak diye birşey yok artışı önemli inşallah sağlıklı artarUmarım inşallahböyle çıktı mı sizinde peki o da mı kimyasal gebelikti? Bugün alıp yarın sabah ilk idrarla yaparım
Amin inşallah sağolunEvet ama senin de öyle olucak diye birşey yok artışı önemli inşallah sağlıklı artar
Tekrarladınızmı testi artış olmuşmu?Amin inşallah sağolun
Tekrar yaptım dün sabah fakat daha ince bı çizgi çıktı teste neden böyle bı durum yaşadım hala anlam veremiyorum çok ümit de wermek istemiyorum kendime çünkü daha adetime 11 gün War belim ağrıyor göğüs uçları açıyor çok hafif sol kasigim ara ara batma hissi weriyor ara ara sağ kasığımda batma oluyoTekrarladınızmı testi artış olmuşmu?
Testin markasi nedir acabaMerhaba evliyim bir oğlum War 4 yaşında bı tane daha istedik eşimle Allah nasip ederse2 gün önce erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yaptim testim bu şekilde çıktı birde sizin bakmanızı istedim yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim
Erken gebelik testleri genelde yanıltıcı oluyor bence normal bı test yapın ordada cikarsa kan verin yada direk kan vermeniz daha sağlıklı olur bu arada merak ettim şuan testi tekrarladıniz mi gebe misinizMerhaba evliyim bir oğlum War 4 yaşında bı tane daha istedik eşimle Allah nasip ederse2 gün önce erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yaptim testim bu şekilde çıktı birde sizin bakmanızı istedim yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim
Adete 11 gün varsa cıkması pek normal değil. Yanıltıcı olabilir en iyisi bi kan testi vermekTekrar yaptım dün sabah fakat daha ince bı çizgi çıktı teste neden böyle bı durum yaşadım hala anlam veremiyorum çok ümit de wermek istemiyorum kendime çünkü daha adetime 11 gün War belim ağrıyor göğüs uçları açıyor çok hafif sol kasigim ara ara batma hissi weriyor ara ara sağ kasığımda batma oluyo
Testin markası vivo erken gebelik testiTestin markasi nedir acaba
Tekrar yaptım daha ince çıktıErken gebelik testleri genelde yanıltıcı oluyor bence normal bı test yapın ordada cikarsa kan verin yada direk kan vermeniz daha sağlıklı olur bu arada merak ettim şuan testi tekrarladıniz mi gebe misiniz
Kan testi henüz wermedim belim ağrıyor göğüs uçları açıyor kaşınıyor kabuklandiC
Adete 11 gün varsa cıkması pek normal değil. Yanıltıcı olabilir en iyisi bi kan testi vermek
Bende prodoctor sandim bian o cunku yanlislik verebiliyor. Bide erken gebelik testlerini en erken regle 6 gun kala yapiliyor diye biliyorum. Vaktinden once yapilanlardada yanlisklik payi olabiliyor en guzeli regli beklemek oluyorTestin markası vivo erken gebelik testi
Aslında ben erken gebelik testinden yana sıkıntı yaşamadım ama sadece silik çizgi çıkınca kafam karıştı ewet adet gününü beklemek en iyisiBende prodoctor sandim bian o cunku yanlislik verebiliyor. Bide erken gebelik testlerini en erken regle 6 gun kala yapiliyor diye biliyorum. Vaktinden once yapilanlardada yanlisklik payi olabiliyor en guzeli regli beklemek oluyor
Tekrar yaptım daha ince çıktı
Kaset test mi erken gebelik testi miTekrar yaptım daha ince çıktı
Erken gebelik testiKaset test mi erken gebelik testi mi