Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baktırdım maalesef 0.100 çıktı bugün tekrar yaptım yine silik anlamadımKandan baktırdınız mı
Bugün adet günüm bakalım inşallah dua et benim için bi mucize olsunKanda çıkmayan idrarda çıkmaz canım
Kandan sonra idrara karışıyor beta HCG hormonu
Adetin geçerse o zaman yine yap rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
4 gün önce kan verdim 0.100 çıktı bugün adet günüm ağrım bi geliyor bi gidiyor bacaklarım ağrıyor adet oldum sanıyorum gidiyorum bakmaya beyaz akıntı gelmiş yoğun bi şekilde bugun adet olmam lazım normaldeErken gebelik testlerine asla güvenmiyorum tamamen pazarlama stratejisi bana sorarsanız benim de aynı gün yaptığım iki testte normal olanda çizgi çok daha belirgindi. İnşallah güzel haberler alırsın
İnşallah rabbim sesimizi duysunBugün adet günüm bakalım inşallah dua et benim için bi mucize olsun![]()
Canım testimi karartabilir misin ben yapamadımAdetime 4 5 gün var erken gebelik normal gebelik testi yaptım ama bu şekilde çıktı bi bakar mısınız acaba. Erken gebelik testi cok silik yada yok gibi Eki Görüntüle 3129936
Canım beklemiş bu test ben geçen ay o hataya defalarca düştüm maalesefCanım testimi karartabilir misin ben yapamadımçıplak gözle görüyorum sanki ama emin değilim
Teşekkür ederim canımCanım beklemiş bu test ben geçen ay o hataya defalarca düştüm maalesefhatta bariz çıkıyordu bende ama adet oldum
Canım sonuç ne oldu yazar mısın inşallah istediğin gibidir :)Adetime 4 5 gün var erken gebelik normal gebelik testi yaptım ama bu şekilde çıktı bi bakar mısınız acaba. Erken gebelik testi cok silik yada yok gibi Eki Görüntüle 3129936