Erken gebelik testi bozuk mu?

yalossa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
18
0
1
28
Bu test bozuk olabilir mi acaba? Yoksa pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_0866.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0852.webp
    124,8 KB · Görüntüleme: 51
Hayır belirti hiç görmedim sabah bir test yapıyım dedim normalde hiç geç olmam çünkü böyle çıkınca da emin olamadım
Canım istersen yarın kan ver sabah ben gördüm ama çok silik yeni olduğu için çıkmış olabilir hem kafanda net olur prodoctorun yalancı pozıtıf çıkardığını düşünmüyorum

Canım istersen yarın kan ver sabah ben gördüm ama çok silik yeni olduğu için çıkmış olabilir hem kafanda net olur prodoctorun yalancı pozıtıf çıkardığını düşünmüyorum
Çok teşekkür ederim canım. En mantıklısı kan vermek o zaman

ne demek benim de 5 gün gecikti ama korkuyorum test yapmaya 3 gün önce yaptım negatıftı bakalım yapmıcam biraz daha geçsin kan vericem
En iyisi geçmesini bekleyip kan vermek böyle emin olamamak daha kötü, inşallah pozitif görürsün sen de

ne demek benim de 5 gün gecikti ama korkuyorum test yapmaya 3 gün önce yaptım negatıftı bakalım yapmıcam biraz daha geçsin kan vericem
Gebelik var mı bu testte. Görebiliyor musunuz. Ben artık hayali görüyorum gerçekten

Eklentiler

• IMG_20250404_030419.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20250404_030353.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20250404_030349.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…