Kurum çizgisine benzıyor sanki kaç dk çıktı canım bir de markası neBu test bozuk olabilir mi acaba? Yoksa pozitif mi?
Hemen çıktı çizgi 10-15 sn içinde. Predictor earlyKurum çizgisine benzıyor sanki kaç dk çıktı canım bir de markası ne
Ben gördüm canım inşallah hamilesindir günün geçti miHemen çıktı çizgi 10-15 sn içinde. Predictor early
Bugün gecikmenin 2. günüydü sabah yapmıştımBen gördüm canım inşallah hamilesindir günün geçti mi
Belirtilerin var mı canımBugün gecikmenin 2. günüydü sabah yapmıştım
Hayır belirti hiç görmedim sabah bir test yapıyım dedim normalde hiç geç olmam çünkü böyle çıkınca da emin olamadımBelirtilerin var mı canım
Canım istersen yarın kan ver sabah ben gördüm ama çok silik yeni olduğu için çıkmış olabilir hem kafanda net olur prodoctorun yalancı pozıtıf çıkardığını düşünmüyorumHayır belirti hiç görmedim sabah bir test yapıyım dedim normalde hiç geç olmam çünkü böyle çıkınca da emin olamadım
Çok teşekkür ederim canım. En mantıklısı kan vermek o zamanCanım istersen yarın kan ver sabah ben gördüm ama çok silik yeni olduğu için çıkmış olabilir hem kafanda net olur prodoctorun yalancı pozıtıf çıkardığını düşünmüyorum
ne demek benim de 5 gün gecikti ama korkuyorum test yapmaya 3 gün önce yaptım negatıftı bakalım yapmıcam biraz daha geçsin kan vericemÇok teşekkür ederim canım. En mantıklısı kan vermek o zaman
En iyisi geçmesini bekleyip kan vermek böyle emin olamamak daha kötü, inşallah pozitif görürsün sen dene demek benim de 5 gün gecikti ama korkuyorum test yapmaya 3 gün önce yaptım negatıftı bakalım yapmıcam biraz daha geçsin kan vericem
İnşallah canım benimEn iyisi geçmesini bekleyip kan vermek böyle emin olamamak daha kötü, inşallah pozitif görürsün sen de
Gebelik var mı bu testte. Görebiliyor musunuz. Ben artık hayali görüyorum gerçektenne demek benim de 5 gün gecikti ama korkuyorum test yapmaya 3 gün önce yaptım negatıftı bakalım yapmıcam biraz daha geçsin kan vericem
Var gibi duruyor canım ama artımed ise hep bu şekilde sonuç çıkıyorGebelik var mı bu testte. Görebiliyor musunuz. Ben artık hayali görüyorum gerçekten
Avoks markasiVar gibi duruyor canım ama artımed ise hep bu şekilde sonuç çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?