Erken gebelik testi aldm

Amin cümlemizden

Bana sorarsan yerleşme kanaması değil kan testi veya evde gebelik testi yaptın mı
Bu şekil hamilelik olur mu birde d ben çok stres yaptım aşırı stres yaptım, 3 gündür midem bulanıyor kasık ağrım arada oluyor birde meme hassasiyeti, psikolojik takmaktan da olur mu

Bu şekil hamilelik olur mu birde d ben çok stres yaptım aşırı stres yaptım, 3 gündür midem bulanıyor kasık ağrım arada oluyor birde meme hassasiyeti, psikolojik takmaktan da olur mu
Canım kan testi ver bence Benim bildiğim yani Stresten bu kadar da olmaz ama en doğru sonucu sana kan testi verir ve Yani bu söylediğin olaydan Kaç gün geçti

Canım kan testi ver bence Benim bildiğim yani Stresten bu kadar da olmaz ama en doğru sonucu sana kan testi verir ve Yani bu söylediğin olaydan Kaç gün geçti
Kan testi nasıl veremem aileyi ariyorlarmis, ama demek istediğim hiçbir şekilde organı bana girmedi kizligim falan bozulmadı sadece sürtünme oldu

Ben yarın ilk idrarla son kez yapsam kesin sonuç olur mu ya

Benim de regl tarihim dündu ara ara miğde bulantım oluyordu birde bel ağrısı var bugün iki test yaptım normal kaset testen tek çizgi çıktı gebelik olsa çıkar degil mi

Benim de regl tarihim dündu ara ara miğde bulantım oluyordu birde bel ağrısı var bugün iki test yaptım normal kaset testen tek çizgi çıktı gebelik olsa çıkar degil mi
Olayı ne zaman yaşadınız, sizde mi ertesi gün hapı içtiniz

kızım hapı hemen içmişsin zaten hamile falan kalmazsın. içtiğin haplardan adetin düzensizleşmiş. gebelik maksimum 30 gün içerisinde çıkardı zaten. Hamile kalmak o kadar da kolay değil.

Kan testi nasıl veremem aileyi ariyorlarmis, ama demek istediğim hiçbir şekilde organı bana girmedi kizligim falan bozulmadı sadece sürtünme oldu
Sürtünme de olsa olabilir yoo kan testi verince kim aileyi arar canım aramaları gerek dediğim gibi en doğru sonucu kan verir

kızım hapı hemen içmişsin zaten hamile falan kalmazsın. içtiğin haplardan adetin düzensizleşmiş. gebelik maksimum 30 gün içerisinde çıkardı zaten. Hamile kalmak o kadar da kolay değil.
Evet biliyorum ama 3 gun sonra tam 2 ay olacak olayı yaşayalı ama 4 gündür bulantı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti var ondan korktum

Sen erken gebelik testi al en iyi orda ve kan da çıkar ben adet tarihimden 4 gün önce predictor early aldım erken gebelik testi diye geçiyor ben yaptım 2.cizgi silik çıktı ertesi gün kan verdik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…