6 gün kalası erken gebelik testi negatif verdi adetten bir gün önce 5 liralık testte çok silik çizgi gördük.. adet günü gelmeden yapılan testler yanıltabiliyor haberiniz olsunArkadaslar bu ay 12.gunumde yumurta catladıgı ıcın hemen aşılama yaptık 1 hafta gecınce meraktan normal ıdrarda gebelık testlerınden sabah kalktıgımda yaptım ıkıncı cızgı bellı belırsız cok dıkkatlı saga sola cevırınce gorunen cınsten bısey cıktı 2.çizgı olarak.sonra 6 gun kala laboquıck markasının ultra erken gebelık testını yaptım malesef negatıf tek cızgı cıktı.acaba bu erken gebelık testlerı guvenılır mi? 6 gun erken mı cıkması ıcın benım yaptıgım gıbı ultar erken gebelık testı yapıp negatıf cıkıp sonradan gebe oldugunu ogrenen varmı
Kasık ağrıların aşılamadan dolayı olabiliyor kuzum on gün çok erken gebelik hormonu önce kana snr idrara geçer biraz daha bekle olmadı kanda gebelik baktır o daha net sonuç verir6 gun var bugun sabah yaptım testı negatıftı bı kac gun gecsın tekrarlıycam bırden kılo aldım 1 2 kilo karnımda biraz şişlik var tabı gebelıkten deıldır ama ne şişkinliği bılmıyorum gogus uclarım hafıf hassaslastı ve nadır de olsa arada adet olacakmısım gıbı kasık agrısı gelıyor gecıyor bakalım bekleyıp gorucem
İnsallah bızımde ole olur tesekkurler6 gün kalası erken gebelik testi negatif verdi adetten bir gün önce 5 liralık testte çok silik çizgi gördük.. adet günü gelmeden yapılan testler yanıltabiliyor haberiniz olsun
Evet oyle yapıcam artık evde yapılanlar bıraz umut kırıcı tesekkurederımKasık ağrıların aşılamadan dolayı olabiliyor kuzum on gün çok erken gebelik hormonu önce kana snr idrara geçer biraz daha bekle olmadı kanda gebelik baktır o daha net sonuç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?