Erken gebelık testi adete 6 gun kala negatıf sonuc cıkıp gebe olan

aselce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
312
142
34
Arkadaslar bu ay 12.gunumde yumurta catladıgı ıcın hemen aşılama yaptık 1 hafta gecınce meraktan normal ıdrarda gebelık testlerınden sabah kalktıgımda yaptım ıkıncı cızgı bellı belırsız cok dıkkatlı saga sola cevırınce gorunen cınsten bısey cıktı 2.çizgı olarak.sonra 6 gun kala laboquıck markasının ultra erken gebelık testını yaptım malesef negatıf tek cızgı cıktı.acaba bu erken gebelık testlerı guvenılır mi? 6 gun erken mı cıkması ıcın benım yaptıgım gıbı ultar erken gebelık testı yapıp negatıf cıkıp sonradan gebe oldugunu ogrenen varmı

Bende de var ultra erken gebelik testi ama benim normal şartlarda Pazartesi ya da Salı adet olmam lazım bekliyorum yapıp yapmama konusunda içim içimi yiyiyor ama sonucu görüp üzülmek istemiyorum bir de dediğin gibi acaba ne kadar güvenilir oda var

Evet cok uzuluyor ınsan yanı 10 gun kala bırde normal gebelık testı yapmıstım o bellı belırsız silik çizgiyi gorunce umutlanmıstım simdi 6 gun var daha hassas olan trstle negatıfı gorunce uzuldum hayırlısı olsun tabı ama sıkıcı bır durum.. o test hakkında bazı olumsuz yorumlar okudum hatta kan da bıle cıkmayan ama sonradan gebe oldugunu ogrenen ınsanlar bıle varmıs.bu ınsana umut verıyor. Hakkımızda hayırlısı dıyelım sızın ıcındeguzel haberler verırız ınsallah

6 gun var bugun sabah yaptım testı negatıftı bı kac gun gecsın tekrarlıycam bırden kılo aldım 1 2 kilo karnımda biraz şişlik var tabı gebelıkten deıldır ama ne şişkinliği bılmıyorum gogus uclarım hafıf hassaslastı ve nadır de olsa arada adet olacakmısım gıbı kasık agrısı gelıyor gecıyor bakalım bekleyıp gorucem

Bende de aynı şekil adet sancılarım oluyor kendi kendime bu ayda olmadı diyorum ama Cuma günü erken testi yapmayı düşünüyorum ben

Arkadaslar bu ay 12.gunumde yumurta catladıgı ıcın hemen aşılama yaptık 1 hafta gecınce meraktan normal ıdrarda gebelık testlerınden sabah kalktıgımda yaptım ıkıncı cızgı bellı belırsız cok dıkkatlı saga sola cevırınce gorunen cınsten bısey cıktı 2.çizgı olarak.sonra 6 gun kala laboquıck markasının ultra erken gebelık testını yaptım malesef negatıf tek cızgı cıktı.acaba bu erken gebelık testlerı guvenılır mi? 6 gun erken mı cıkması ıcın benım yaptıgım gıbı ultar erken gebelık testı yapıp negatıf cıkıp sonradan gebe oldugunu ogrenen varmı
6 gün kalası erken gebelik testi negatif verdi adetten bir gün önce 5 liralık testte çok silik çizgi gördük.. adet günü gelmeden yapılan testler yanıltabiliyor haberiniz olsun

6 gun var bugun sabah yaptım testı negatıftı bı kac gun gecsın tekrarlıycam bırden kılo aldım 1 2 kilo karnımda biraz şişlik var tabı gebelıkten deıldır ama ne şişkinliği bılmıyorum gogus uclarım hafıf hassaslastı ve nadır de olsa arada adet olacakmısım gıbı kasık agrısı gelıyor gecıyor bakalım bekleyıp gorucem
Kasık ağrıların aşılamadan dolayı olabiliyor kuzum on gün çok erken gebelik hormonu önce kana snr idrara geçer biraz daha bekle olmadı kanda gebelik baktır o daha net sonuç verir

Kasık ağrıların aşılamadan dolayı olabiliyor kuzum on gün çok erken gebelik hormonu önce kana snr idrara geçer biraz daha bekle olmadı kanda gebelik baktır o daha net sonuç verir
Evet oyle yapıcam artık evde yapılanlar bıraz umut kırıcı tesekkurederım

X