- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Üzülmeyin lütfen. Hayırlısı olsun. Yeni ay yeni umut. Zamanını bekler gelecek olan.2 gün gecikmeyle regl oldum ya benim belirtiler boşa çıktı offpp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülmeyin lütfen. Hayırlısı olsun. Yeni ay yeni umut. Zamanını bekler gelecek olan.2 gün gecikmeyle regl oldum ya benim belirtiler boşa çıktı offpp
Allahtan umt kesilmz ya insan ister istemez uzuluyor napalim hayirlisi olsun nasip..Üzülmeyin lütfen. Hayırlısı olsun. Yeni ay yeni umut. Zamanını bekler gelecek olan.
Reglime 7 gun var erken gebelik yaptim tek cizgiMerhaba kızlar,
Ben yumurtlamadan iki gün sonra şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım ve bel ağrım hiç geçmedi, ara ara bacağıma kadar vuran sağ kasık ağrım vardı. Reglime 4 gün kala erken gebelik yaptım 15 dkka da silik ikinci çizgi çıktı. İki gün geçince de yani reglime iki gün kala test yaptım bugün ve 1 dkka içinde ikinci soluk çizgi çıktı. Daha kanda baktırmadım ama hamileyim galiba. Yani demek istediğim evet erken gebelik belirtisi olabiliyor. Ama beni en şüpheşendiren şey 10 gün kala göğüslerimin günden güne hassaslaşması oldu. İnşallah hamilesinizdir ☺
Goguslerim biraz agriyor ama sanirim hamile degilim..Benim bugün yok ağrı, sadece bazı ani hareketlerde ve şiddetli hapsirmada falan oluyor.
Aynı belirtiler bende de sol kasık da agirma ve ağrının bacağa bele vurması bende çok istiyorum cocuk ama hamilemiyim bilmiyorum adet sancısı diye düşünüyorum.Mrb benimde ovulasyon 11 indeydi o gunden sonra hep kasik agrisi bel agrisi oldu 19 unda da şiddetli ara ara sancilanmam oldu acile gittim hic bisey yapmadilar agri kesici serum verdiler bugun bat unumdu ve dun gece butun belirtileri yasadim oldum olucam die ama hala gelen giden yok ara ara sanci oluyor aniden cok usuyorum yada atesleniyorum hamile olabilirmiyim ki
Hayırlı olsun. Sağlıklı devam etsin inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına.Kizlar bende yumurtalama takibi yapıyordum yumurtalama dan 10 gun sonra test yaptim gebe oldugumu ogrnedim hemde cok cok silik bir çizgiyle demem o ki belirtiler erkendende olabiliyor
Geçti mi sendeki kasik ağrıları da?Goguslerim biraz agriyor ama sanirim hamile degilim..
test silikse gebelik olabilir ,resmini atabilir misiniz testinBenimse pazartesi normalde yumurtlama 14.günümdu doktor yumurtalarin gelişmemiş dedi bana adet olunca gel hormon testine başlıcaz dedi üç gündür midem.okdr kötüki bel ağrısı kasık agrisi diş ağrısı var adet olcam diyordum kendi kendime doktora gittim ilac verdi icimde bise test al dedi yaptik.silik çizgi cıktı sabah tekrarlicam ama sanırsam hamileyim
test silikse gebelik olabilir ,resmini atabilir misiniz testin ☺
Reglime 7 gun var erken gebelik yaptim tek cizgi
Çizgi hemen çıktı , ben net görebiliyorum çizgiyi5 ay önce yasadigin hamilelikte de adete 6 gün kala daha az gölge çizgiyle öğrenmiştim
Çizgi hemen çıktı , ben net görebiliyorum çizgiyi ☺
Gecti gibi nadir olarak ön kasikta hissediyorumGeçti mi sendeki kasik ağrıları da?
yarın belli olur o zamanHemen cıktı bekledikçe koyu lasti
Beş gün kaldı senin de değil mi? Bekle bakalım vardır belki.Gecti gibi nadir olarak ön kasikta hissediyorum
Merhaba benimde yumurtlama 1 ve 2 temmuzdu 3 temmuz çatlmaydı fakat iki gündür bel ağrısı bacağa ve bileğe vuran ağrı aşırı şekilde göğüs hassasiyeti var en son Nisan ayındada aynj belirtiler vardı yazmışım hepsini ve adet olmuşum kafamda soru işareti var Mayıs Haziran yumurtlma yoktuMerhaba kızlar,
Ben yumurtlamadan iki gün sonra şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım ve bel ağrım hiç geçmedi, ara ara bacağıma kadar vuran sağ kasık ağrım vardı. Reglime 4 gün kala erken gebelik yaptım 15 dkka da silik ikinci çizgi çıktı. İki gün geçince de yani reglime iki gün kala test yaptım bugün ve 1 dkka içinde ikinci soluk çizgi çıktı. Daha kanda baktırmadım ama hamileyim galiba. Yani demek istediğim evet erken gebelik belirtisi olabiliyor. Ama beni en şüpheşendiren şey 10 gün kala göğüslerimin günden güne hassaslaşması oldu. İnşallah hamilesinizdir ☺