• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik Bhcg ve silik idrar testi

elvaven

12.07.2017 Canım kızım ❤ 27.03.2019 Canım oğlum 💙
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
1.441
857
323
arksdaşlar merhaba. Ovulasyonumdan beri sadece bir hafta geçti. Bugün demir eksikliğim için kan aldırıyordum ve doktorum Bhcg de bakalım dedi. 0.1'den yüksek olması gerekiyor senin 0.638. Yüksek ihtimal var birkaç günlük dedi, çok heyecanlandım. Iki gün sonra Kanı tekrarlayalım artışı Görelim dedi. Bir haftada belli oluyor mu kanda sonuç?
Eve geldim heyecanla idrar testi Yaptım, 10 dk sonra silik pembe bir ikinci çizgi gördüm. ReglIle daha 9 gün var ama.
Sizce hamile olabilir miyim?
Testi de aşağıda paylaşıyorum.
image.jpg

İnternette biraz araştırdım fakat bu kadar erken belli olamayacağına yönelik yorumlar okudum iyice kafam karıştı. Aşırı derecede kasık Yumurtalık ağrım ve akıntım var. Birkaç günde bile böyle çıkan bunları yaşayan var mıdır ki?
Boşuna ümitlenmeyelim :(

Var var. Dokuz gün önceden idrarda öğrenen var. Tabii yine de günü geçmesi önemli. Gönlünü ferah tutan kafana takma. Ümitlen ama umitlenme.

İnternette biraz araştırdım fakat bu kadar erken belli olamayacağına yönelik yorumlar okudum iyice kafam karıştı. Aşırı derecede kasık Yumurtalık ağrım ve akıntım var. Birkaç günde bile böyle çıkan bunları yaşayan var mıdır ki?
Boşuna ümitlenmeyelim :KK43:
Canim bende bugün test yaptım dört gün adetime henüz biri erken olmak üzere 2 tane test yaptım pozitif çıktı sabah hastaneye gidip kan vericem inşallah ikimizde hamileyizdir alırız sağlıkla yavrulamizi kucagimiza

Eklentiler

• 20151002_214211.jpg
    20151002_214211.jpg
    155,4 KB · Görüntüleme: 933
Canim bende bugün test yaptım dört gün adetime henüz biri erken olmak üzere 2 tane test yaptım pozitif çıktı sabah hastaneye gidip kan vericem inşallah ikimizde hamileyizdir alırız sağlıkla yavrulamizi kucagimiza
İnşallah canım. Seninki pozitif o kesin :)

Var var. Dokuz gün önceden idrarda öğrenen var. Tabii yine de günü geçmesi önemli. Gönlünü ferah tutan kafana takma. Ümitlen ama umitlenme.
Çok teşekkür ederim içime az su serptin canım

Canim kanda baktirdim bugün Dr daha erken demişti ama önce dış gebelikten suphelendi sonra muayenede rahim duvarın kalinlasmis çok güzel gebelik olabilir dış gebelik değil büyük ihtimalle dedi sonucumu aldım 53.17 cikti Dr pozitif dedi 2 gün sonra gene bakicaz ama korkuyorum düşük mu sence değer..

Canim kanda baktirdim bugün Dr daha erken demişti ama önce dış gebelikten suphelendi sonra muayenede rahim duvarın kalinlasmis çok güzel gebelik olabilir dış gebelik değil büyük ihtimalle dedi sonucumu aldım 53.17 cikti Dr pozitif dedi 2 gün sonra gene bakicaz ama korkuyorum düşük mu sence değer..
Regl öncesine göre düşük değil bence değer çok iyi canım. Regl beklediğin dönemden bir hafta sonra kesesi de görülür. Bugün ben de test yaptım evde. Sabah yaptığım testte ikinci çizgi en solda çıktı, sanırım test bozuktu. Gün ortasında yine yaptım, negatif çıktı :( Bendeki değer daha çok düşük, umarım yükselir. Sabırsızlık stres yaratıyor.

Regl öncesine göre düşük değil bence değer çok iyi canım. Regl beklediğin dönemden bir hafta sonra kesesi de görülür. Bugün ben de test yaptım evde. Sabah yaptığım testte ikinci çizgi en solda çıktı, sanırım test bozuktu. Gün ortasında yine yaptım, negatif çıktı :KK43: Bendeki değer daha çok düşük, umarım yükselir. Sabırsızlık stres yaratıyor.
Senin de çok erken canım yükselir merak etme iyi düşün iyi olsun hersey sakin ol psikoloji çok önemli diyorlar bak inşallah hayırlı haberleri alican :)

Back