erken gebelik belirtisi yardım lütfen

sasapom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
130
24
68
Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazladir da bebek istiyoruz pco var bu ay yumurta çatlama iğnesi yapılacakti ama öbür aya bıraktık neyse geçen adetten sonra yumurta takibi basladi o zaman yumurta m sol tarafımdaydı o günden sonra yaklaşık 1 hafta yumurtamin oldugu yerde yanma agri oldu daha sonra 1 hafta boyunca karnımda agri basladi gece uyandıracak şekilde oldu. İshal ağrısına benziyor ama değilim dün kan testi yaptırdım 0,100 cikti adete daha 4 gün var böyle bir şey yasayan oldu mu gebe olabilir miyim. Adeti beklememden başka çare yok ama ne biliyim bu durumu yasayanlar bilir çok zor süreden geçiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin çok uzun oldu kusura bakmayın

insallah hamilesindir canim daha erken eğer geç dollenne olduysa değerin sonradan artmaya başlaya bilir.. Adetin geçmesini bekle. İnşallah geçince testi tekrarlarsin

İnşallah canim meRak ediyorum hayal kuruyorum her ay bu stresi yaşamak gerçekten zor

ewet canım benim akıntım adet günümde geldi önceki belirtiler arsnda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…