Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani yanlış bilgi vermek istemem sizi umutlandırmakta istemem benim yumurtlamam adet tarihinden itibaren 14. Gün biz o günü değerlendirdik 2 gün sonra aşırı kasık agrım oldu dayanamıyacak kadar daha sonra adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim malesef nasip olmadı
Yani yanlış bilgi vermek istemem sizi umutlandırmakta istemem benim yumurtlamam adet tarihinden itibaren 14. Gün biz o günü değerlendirdik 2 gün sonra aşırı kasık agrım oldu dayanamıyacak kadar daha sonra adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim malesef nasip olmadı
Yumurtlama günü her kadında değişiyor doktorum da söylemişti ben adetim in 10.günü yumurtluyorum. Nasıl kimisi 28 günde kimisi 30 günde bir adet oluyor oyle yani. Hayırlısı inşallah
Merhaba bende sizin gibiyim tumurtlamayi değerlendirdikten 1 hafta icinde sag kasığımda batmalar olustu hâlâ devam ediyor ve 2 gun kahverengi akintim oldu bu durum kasigimdaki agrilar devam ediyor sizin durumunuz nedir hamile misiniz?