• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi mi

Hatice0687

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
6
2
16
37
Ovülasyonu değerlendirdikten 3 gün sonra sağ kasık bacak ağrım olmaya başladı kızlar midem de hep bi şişkin hazımsızlık gibi var mıdır bebiş?

Yani yanlış bilgi vermek istemem sizi umutlandırmakta istemem benim yumurtlamam adet tarihinden itibaren 14. Gün biz o günü değerlendirdik 2 gün sonra aşırı kasık agrım oldu dayanamıyacak kadar daha sonra adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim malesef nasip olmadı 🥀

Yani yanlış bilgi vermek istemem sizi umutlandırmakta istemem benim yumurtlamam adet tarihinden itibaren 14. Gün biz o günü değerlendirdik 2 gün sonra aşırı kasık agrım oldu dayanamıyacak kadar daha sonra adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim malesef nasip olmadı 🥀
Yumurtlama günü her kadında değişiyor doktorum da söylemişti ben adetim in 10.günü yumurtluyorum. Nasıl kimisi 28 günde kimisi 30 günde bir adet oluyor oyle yani. Hayırlısı inşallah 🙏

Allahım inşallah sana da bana da isteyen her anneye nasip eder 🤲

Ovülasyonu değerlendirdikten 3 gün sonra sağ kasık bacak ağrım olmaya başladı kızlar midem de hep bi şişkin hazımsızlık gibi var mıdır bebiş?
Merhaba bende sizin gibiyim tumurtlamayi değerlendirdikten 1 hafta icinde sag kasığımda batmalar olustu hâlâ devam ediyor ve 2 gun kahverengi akintim oldu bu durum kasigimdaki agrilar devam ediyor sizin durumunuz nedir hamile misiniz?

Back
X